Mod til forandring

Sprog: Dansk
Sideantal: 188
Udgivet: 23-10-2012
ISBN10: 877114465X
ISBN-13: 9788771144659
Forlag: Books on demand

Det er min intention at denne bog inspirerer til at leve med Hjertemod og Kreativ Disciplin. Denne bog inviterer dig til at tage det fulde ansvar, for at skabe tryghed, glæde og fred i dig selv. – Hekla Hekla

Anmeldelse af Sara Skaarup, journalist og forfatter: Hvordan guider vi os selv ind på et spor, hvor livet kan leves i tillid uden frygt?

Mod til forandring er en drejebog til at gøre sig fri af hæmmende overbevisninger skridt for skridt og tage ansvar for sit eget liv.

Hekla skriver fra hjertet og befriende blottet for falsk beskedenhed om rejsen fra offer til medskaber af livet – sit eget og i det hele taget. Bogen er én lang, frisættende opfordring til at vælge lyset. Med referencer til såvel Helligånd som lort fortæller forfatteren gennem eksempler fra sit eget liv om at gå i et med naturen, overkomme smerte og vælge glæden til som viljesakt. Mod til forandring er fuld af citater at støtte sig til og øvelser at udvikle sig ved, og bogen levner ingen tvivl om forfatterens budskab, at din lykke er dit ansvar alene.

En storstilet, kærlighedsfuld og provokerende bog fra et menneske, der har rejst meget langt, og nu deler sin kraft ved at skrive om kunsten at træde i karakter som menneske.

Søger I en motivator og dansk foredragsholder til jeres virksomhed eller organisation? Gert Rune deler sin inspirerende historie – læs mere her → Dialog mod Vold til nordisk konference. 20. november 2017. Dialog mod Volds behandlerteam var i sidste uge til nordisk konference om vold og behandling, hvor der. Idéen om implementering af strategier er outdated. Den klassiske model er for lineær og for gammeldags og matcher ikke den kompleksitet, som kendetegner. Dagligliv og Hinduisme: Dette afsnit består af en række diaserier som viser hvordan man anvender religionen i dagligdagen. Den demografiske overgangsmodellen er en modell som brukes for å beskrive hvordan et land eller en region gjennom et historisk forløp gjennomgår en overgang fra. ‘Giv slip på fortiden og gå mod fremtiden.

Gå trygt i retning af dine drømme.

Lev det liv du har forestillet dig.’ maskinforretning,verktøy,postordre,moeco.

no,moe & co,Moe & Co AS,julegavetips,julegave I denne lektion lærer du om: Forbedringsmodellens andet spørgsmål “Hvornår ved vi, at en forandring er en forbedring?” Vigtigheden af målinger “Jeg har anvendt fair proces-principperne som leder i sundhedsvæsenet, hvor forandringer er et vilkår. Bogen bør være obligatorisk læsning for alle ledere i og. Trivselslinjen på Skærgården henvender sig til dig, som står i en overgangsfase i livet og har brug for tid og rum til personlig udvikling, læring og vækst.

Mod til forandring

Leave a Reply