Molly Den Magiske Ko

Sprog: Dansk
Sideantal: 72
Udgivet: 17-05-2012
ISBN10: 8771147608
ISBN-13: 9788771147605

En eventyrlig historie om den lille ko Molly, der for første gang skal ud på engen og græsse. Dét glæder Molly sig ikke til, for de andre køer driller hende. Så Molly drømmer om, at være et andet sted. Bedst som Molly tænker, at køer jo ikke oplever eventyr, spiller magien ind, og sender Molly ud på en spændende og farefuld rejse. Til en verden fuld af eventyr og magi. Til en verden hvor Molly kan finde lykken.Fil størrelse: 2736 KB

Molly Den Magiske Ko Beskrivelse: En eventyrlig historie om den lille ko Molly, der for første gang skal ud på engen og græsse. Dét glæder Molly sig ikke til, Molly den magiske ko.fb2 Molly den magiske ko.doc ONLINE BOG: Molly den magiske ko En eventyrlig historie om den lille ko Molly… En eventyrlig historie om den lille ko Molly, der for første gang skal ud på engen og græsse. Dét glæder Molly sig ikke til, for de andre køer driller hende. Buy Molly Den Magiske Ko (Danish Edition): Read Kindle Store Reviews – Amazon.com Køb Molly Den Magiske Ko.

En eventyrlig historie om den lille ko Molly, der for første gang skal ud på engen og græsse. Dét glæder. En morgen i det tidlige forår skulle Molly og de andre køer udenfor stalden for første gang. De skulle gå og græsse på markerne hele sommeren. ‘Molly den Magiske Ko’ [1. udgave] af Lene Møller – Hardcover (Bog med hård ryg). På dansk. Genre: Børnebøger. Udgivet 30/04-2012. Vejer 248 g og måler 220 mm x. Enter your mobile number or email address below and we’ll send you a link to download the free Kindle App. Then you can start reading Kindle books on your smartphone. Køb ‘Molly Den Magiske Ko’ bog nu. En eventyrlig historie om den lille ko Molly, der for første gang skal ud på engen og græsse.

Dét gl.

Læs om Molly den magiske ko. Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788771144321, køb den her

Molly Den Magiske Ko

Leave a Reply