Mor, hvad er det?

Sprog: Dansk
Sideantal: 25
Udgivet: 22-09-2014
ISBN10: 8771419012
ISBN-13: 9788771419016
Forlag: Turbine

Krokodillemor skal ud at handle. Og Tip skal med.

På vejen spørger Tip hele tiden om det samme:

”Mor, hvad er det?”

Men mor kigger bare på indkøbssedlen og bekymrer sig om, hvad hun mon har glemt. Hun ser ikke noget, før hun kommer til blomsterhandleren. Og da hun endelig kigger op, får hun et kæmpe chok. For hvad er det?

En sød og sjov fortælling om at være en meget nysgerrig, lille krokodille.

Tine 21. november 2007. Hej Lasse. Det er interessant at høre om en som har for lavt blodtryk i en tid hvor alle andre kæmper med det modsatte. Er sikker på at du.

HVAD ER ”TILKNYTNINGSFORSTYRRELSER” HOS BØRN OG UNGE? Følelsesmæssigt tidligt svigtede spædbørn vokser op og bliver som større børn ofte HVAD ER DET DER GØR EN DÅRLIG BARNDOM DÅRLIG? Adskillige nyere forskningsresultater underbygger den almindelige antagelse … En af de ting, der gør det så svært at tage Jesus-myten alvorligt, er den totale mangel på konkrete oplysninger. Hvornår skulle Jesus have været blevet født? LCHF betyder Low Carb High Fat og er en livsstil, hvor du spiser få kulhydrater og mere fedt. Det er sundt for både kroppen og vægten. Læs mere her: Babyshower er betegnelsen for en fest, der afholdes for at fejre en graviditet, sædvanligvis en måned eller to inden den forventede fødsel. Det er en amerikansk. Først og fremmest – dette indlæg er ikke sponsoreret – alle anbefalinger, links osv er udelukkende for at være behjælpelig. Jeg tjener intet på at anbefale det.

Hardy Sørensens historie begynder i 1989. Efter lang tids hård træning er det lykkes for Hardy at kvalificere sig til verdensmesterskaberne i ekstremsporten Iron. Luciaboller – smager også godt, selvom det ikke er den 13. december 😉 – Opskriften er her. Glædelig 2. december derude! Mon I, ligesom mig, har planer om at. Men andre synes, at det er dybt forargeligt. ‘Hvorfor er det så sjovt, at nogle afstumpede mennesker syntes, de skulle gøre børn ondt? Jeg indrømmer, jeg fatter.

Mor, hvad er det?

Leave a Reply