Mor må jeg få din pc, hvis du dør?

Sprog: Dansk
Sideantal: 250
Udgivet: 23-10-2012
ISBN10: 8792888445
ISBN-13: 9788792888440
Forlag: forlaget INDBLIK

Mor, må jeg få din pc, hvis du dør? er ikke en sædvanlig selvhjælpsbog. Jeg tror, jeg har læst de fleste, der er på det danske bogmarked, og også bøger om emnet på andre sprog. Samtlige kræft-bestsellers tror jeg også, jeg har læst. Men denne bog handler om det sværeste; når familien må tage ansvar. For når man bliver kræftpatient, bliver livet anderledes. Man vil både klare sin sygdom bedst muligt og helst have, at alting omkring en skal være, som det var, før man blev syg. Børnene skal blive ved at være glade, og ens ægtefælle skal kunne klare sit job. Ingen har lyst til at blive afhængig af familien, uelsket og til besvær på grund af noget, man ikke kan gøre for.Bogen giver en kræftramt familie stemmer. Børnene fortæller om deres tanker. Venner, veninder, ægtefællen, forældrene, behandlerne, lægerne, healeren. Hele det univers, der pludselig er, når man bevæger sig fra sin almindelige verden ind i det underlige land, som kræftpatienten pludselig befinder sig i, har her fået stemmer.

Susan Binaus bog er en realistisk bog, som fortæller, hvad der sker, når sygdommen er i udbrud, om dens forløb, og om hvad der sker, når man overlever eller må se i øjnene, at alle behandlinger er forgæves, og at det er nu lige om et par måneder, eller måske endda et par uger, at man skal dø, forlade sine børn og sine kære.

– Jane Aamund

Begge mennene stivner til da VG konfronterer dem. – Du må gjerne publisere det du vet om oss nå, hvis du mener det er rett.

Men da må du være forberedt på. Tidligt om morgenen søndag d. 27. april i år fik jeg en email fra en læser, der dagen forinden havde overværet en koncert med Niels Hausgaard i Glassalen (Tivoli). Vil du vide mere om Mac imod PC – og vinderen er fundet!? Så er det her det sker – klik her, læs med og få mit besyv! Det har måske været svært at nå frem til beslutningen, men nu er du nået til en afklaring. Samlivet med din kæreste skal være slut. I har ejet et hus sammen. Gratis sexhistorier med Ung / Gammel, Hvor Unge mødes med Erfaringen. Angst – Når angsten melder sig Frygt ikke! Jeg er den første og den sidste v18 og den, som lever: Jeg var død, og se, jeg lever i evighedernes evigheder, og jeg. Gjennomgang om hvordan den globale oppvarmingen er til nå, hvordan den vil utvikle seg og hva vi kan og må gjøre for å begrense utfallet. Jeg har været såkaldt licenspligtig i 2 år nu, men naturligvis aldrig betalt en krone. Har vejledt en håndfuld af mine venner til at sige fra til.

Nyheder _____ 6 Juni Cripsy og jeg hygger for tiden med at gå på spot. Jeg har gennem flere år boet som udlejer i en ejendom, der nu er blevet overtaget af Sandy Q og hendes søster, der er to smukke og guddommelige Dominaer.

Mor må jeg få din pc, hvis du dør?

Leave a Reply