Mord for øje

Sprog: Dansk
Sideantal: 355
Udgivet: 17-12-2013
ISBN10: 8792845029
ISBN-13: 9788792845023
Forlag: Hr. Ferdinand

“Mord for øje” er første bog, ud af nu otte, i den populære Slaughter-serie. Forfatter Karin Slaughter er kendt for sine rå og realistiske historier, hvor spændingen er hæsblæsende og personerne i bogen stærke.

Lokalsamfundet vækkes i Grant County ved retsmediciner Sara Lintons fund af en ung, kvindelig universitetsprofessor på et toilet på den lokale café. Kvinden var blevet myrdet og forinden brutalt voldtaget og lemlæstet. Sara Linton har i sit liv som retsmediciner aldrig set noget værre. En anden ung kvinder forsvinder kort efter sporløst, og det går hurtigt op for Sara Linton, at der er en serieforbryder på spil.

Hvorvidt det er en tilfældighed, at ligene er ubehageligt tæt på Sara, kan du læse i ”Mord for øje”.

Det var tilbage i oktober 1986, at en taxachauffør der sad og spiste sin madpakke på Islands Brygge gjorde det makabre fund, da han fik øje på en sort plastikpose. Koh Samui (Ko Samui) er med sine 228,7 km² den næststørste ø i Thailand, efter Phuket. Koh Samui og hendes 80 søstre, som er de mange andre øer i marineparken. Afsnit Sæson 1. Liget i skoven (del 1) Liget i skoven (del 2) Utopia (del 1) Utopia (del 2) Ondt blod (del 1) Ondt blod (del 2) Øje for øje (del 1) Øje for øje.

Lars Mikkelsen, Actor: Der kommer en dag. Lars was born in Gladsaxe near Copenhagen, Denmark as the first child of Bente Christiansen, an … Mandag 18. december kl.

10:00 Det, der starter som en luksuriøs togrejse gennem Europa, udvikler sig hurtigt til et af de mest stilfulde og spændende mysterier, som.

Mandag 4. december kl. 14:00 Det, der starter som en luksuriøs togrejse gennem Europa, udvikler sig hurtigt til et af de mest stilfulde og spændende mysterier, som. Landmand søger kærlighed Seks nye landmænd præsenteret: Mød Steffen, Willi, Danni, Nichlas, Brian og Morten Senior Bio er for pensionister, efterlønnere eller andre som har lyst til at nyde en god film om formiddagen. Vi har teleslynge for hørehæmmede. Bright Starts Tropical Fun Drop’n Spin, BRIGHT STARTS TROPICAL FUN DROP’N SPIN Leg med bolde bringer smilet frem. Aktivitet, der styrker dit barns hånd og øje. Sara Blædel. Fulde navn: Sara Blædel Født: 6. august 1964, København Kendt for: Serien om Louise Rick, f.eks. Hævnens Gudinde Debut: Anne-Marie – Dronning uden rige

Mord for øje

Leave a Reply