Mord på Sicilien

Sprog: Dansk
Sideantal: 368
Udgivet: 08-12-2012
ISBN10: 8771148906
ISBN-13: 9788771148909

Den dansk-tyske journalist Michael Bech, som bor i Tyskland, har før jul fået besøg af sin sicilianske veninde, kriminalkommissæren Angela Pecci. Angiveligt for sammen med ham at tage på ferie i Danmark. Men det bliver anderledes. Michael Bechs fraseparerede kone, som er flyttet tilbage til Danmark, er i flere dage og nætter ikke kommet hjem til deres fælles børn. Hans teenagedatter ringer til ham og siger: „Mor er forsvundet!“ Denne opringning udvikler sig til en livsfarlig sag for kommissæren og journalisten. Den fører dem blandt andet til de underjordiske gange i et forladt fæstningsanlæg fra den kolde krig, der ligger ved klinten på halvøen Stevns i Danmark. Men det bliver ikke ved det, for på grund af en kvinde, der er blevet fundet dræbt på Sicilien, har Angela Pecci fået til opgave at efterforske i Danmark.Handlingen veksler mellem spændende begivenheder og stærke følelser, håb og tvivl.Efterforskningen i Danmark fører Angela Pecci tilbage til Sicilien. I mellemtiden researcher Michael Bech videre i Danmark. Begge kommer de i fællesskab og hver for sig på sporet af utrolige kriminelle aktiviteter.Blandingen af fakta, fiktion, historie, gastronomi og turistinformationer såvel som et stænk kærlighed og erotik gør „Kvindemordet på Sicilien“ til interessant og spændende lekture for dem, der interesserer sig for Danmark, Tyskland og Italien, samt dem, der elsker at læse kriminalromaner.Fil størrelse: 3398 KB

Mord på Sicilien: Et spor fører til Danmark (Danish Edition) eBook: Hans-Willy Bautz: Amazon.co.uk: Kindle Store Forfatter: Hans-Willy Bautz, Titel: Mord på Sicilien, Pris: 198,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Paperback Mord på Sicilien: Et spor fører til Danmark (Danish Edition) – Kindle edition by Hans-Willy Bautz. Download it once and read it on your Kindle device, PC, phones or. Buy Mord på Sicilien: Et spor fører til Danmark by Hans-Willy Bautz (ISBN: 9788776916541) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and free delivery on. Køb Mord på Sicilien.

Den dansk-tyske journalist Michael Bech, som bor i Tyskland, har før jul fået besøg af sin sicilianske veninde, kriminalkommissæren Angela. Læs om Mord på Sicilien – Et spor fører til Danmark. Udgivet af Books on demand. E-bogens ISBN er 9788771148909, køb den her Den dansk-tyske journalist Michael Bech, som bor i Tyskland, har før jul fået besøg af sin sicilianske veninde, kriminalkommissæren Angela Pecci. Angiveligt for. Køb ‘Mord på Sicilien’ bog nu. Den dansk-tyske journalist Michael Bech, som bor i Tyskland, har før jul fået besøg af sin sicilianske. Læs om Mord på sicilien i kategorien Lydbøger med ISBN nr. 9788771148909 fra forlaget Books on Demand. Den dansk-tyske journalist Michael … Fick barn i Sverige Mannen som misstänks för mord på sin bror och svägerska är svensk medborgare. Han häktades i fredags och kan komma att utlämnas.

Mord på Sicilien

Leave a Reply