Muligheden af en ø

Sprog: Dansk
Sideantal: 414
Udgivet: 14-10-2016
ISBN10: 8763847322
ISBN-13: 9788763847322
Forlag: Rosinante

Den midaldrende Daniel er en stand-up-komiker, som er på toppen af sin karriere. Han er slået igennem med en særpræget og tilpas ukorrekt humor, der er en blanding af kynisme, racisme og porno. Til Daniels egen overraskelse har han fået succes både i det hårde hiphop-miljø og på den humanistiske venstrefløj.

For at komme sig over en kuldslået kærlighedsaffære, takker Daniel i Muligheden af en ø ja til et luksusophold på Lanzarote hos sekten Elohim. Sektens medlemmer mener, vi nedstammer fra rumvæsner, og forsker i kloning af mennesker, mens profeten – sektens overhoved – mest er interesseret i sex. Med tiden inddrages Daniel mere og mere i sekten, hvor han uforvarende kommer til at spille en helt afgørende rolle for udviklingen af den nye menneskerace: nymennesket.

Muligheden af en ø er en flot nyudgivelse af Michelle Houellebecqs store sci-fi-roman fra 2005 om evig ungdom og evigt liv – og om forholdet til alder, kærlighed og død i det moderne vestlige samfund.

Ny amoralsk sci-fi roman fra Michel Houellebecq. Langt ude, nede på jorden et sted. Det ser sort ud. Fremtiden byder på sex og selvhad, ofte kombineret. Muligheden af en ø has 8,904 ratings and 538 reviews. RandomAnthony said: I don’t know. This is one of those books that really seemed to be multiple book. Læs om Muligheden af en ø. Bogen fås også som E-bog eller Brugt bog.

Bogens ISBN er 9788763847322, køb den her Ny amoralsk sci-fi roman fra Michel Houellebecq. Langt ude, nede på jorden et sted. Det ser sort ud. Fremtiden byder på sex og selvhad, ofte kombineret. Daniel er midt i 40’erne. Han er stand-up-komiker og på toppen af sin karriere. Han er slået igennem med en så tilpas ukorrekt blanding af kynisme. Forfatter: Michel Houellebecq, Titel: Muligheden af en ø, Pris: 220,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet My body’s been writing out checks, that my mind can’t cash in Jeg har koketteret med min dobbelthed, jeg har charmet med mine hemmeligheder, og jeg har. Køb Muligheden af en ø. Daniel er midt i 40’erne.

Han er stand-up-komiker og på toppen af sin karriere. Han er slået igennem med. Muligheden af en ø er en blog af og for deltagerne på Master i Oplevelsesledelse i yderområder, MOLLY, på Bornholm. Molly er et resultat af et.

Læs om Muligheden af en ø i kategorien Oprettet fra inventtable med ISBN nr. 9788763848169 fra forlaget Rosinante. Daniel er midt i 40’erne. Han er stand.

Muligheden af en ø

Leave a Reply