Musik & pædagogik

Sprog: Dansk
Sideantal: 271
Udgivet: 25-01-2006
ISBN10: 8773949663
ISBN-13: 9788773949665
Forlag: Modtryk

Musik og pædagogik er en antologi om, hvad musikken kan bruges til i det pædagogiske arbejde. Den kobler pædagogikkens hvad og hvorfor sammen med et kreativt musisk bud på hvordan.

I bogens 1. del præsenteres læseren for overordnede indfaldsvinkler til sammenhængen mellem musik og pædagogik. I bogens 2. del fortæller forfatterne om deres egne erfaringer med at bruge musik som redskab i det praktiske pædagogiske arbejde i forskellige institutionstyper.

Bogen henvender sig først og fremmest til pædagogstuderende, pædagoger, lærerstuderende og lærere, men også andre med interesse for musikkens pædagogiske dimension kan have glæde af bogen.

Denne 2. udgave er revideret – udvidet og ført ajour – på baggrund af erfaringer med 1. udgaven.

Omslag ved Jack Bacher

LEG OG MUSIK Leg, Musik og Bevægelse er temaet i denne webshop. Du kan betale med Dankort, Bankoverførsel og E-faktura (EAN.

nr.). Web shoppen sælger alle de musik. DPU, Aarhus Universitet, er Danmarks største universitetsforskningsmiljø for grundforskning og anvendt forskning i uddannelse og pædagogik og udbyder bachelor. I læreruddannelsen på Den frie Lærerskole skal de studerende i 3-ugers praktik på 1. og 2. studieår.

Hele det 3. studieår er et arbejdspraktikår. I VIA Kultur & Pædagogik laver vi undersøgelser, der bidrager med et nuanceret og alsidigt blik på kultur og pædagogik. Vi forsker blandt andet i børns. Læring til livet. Vi arbejder ikke med børn – men for børn. Hos os er en oprigtig interesse for børns udvikling, fundamentet i pædagogikken. Plakater Til Hjernesmart Pædagogik bog: – 5 stk.

A2De fem plakater henvender sig til de store børnehavebørn samt elever i indskoling og på mellemtr. Ballerup Herlev Produktionshøjskole et tilbud for dig under 25 år, som ikke har gennemført eller har afbrudt en ungdomsuddannelse, og som her og nu ikke er klar. Et særligt tilbud til unge. Vi tilbyder en STU for de unge, der ikke vurderes at være i stand til at klare en ordinær uddannelse, herunder EGU, men vurderes til at. Diplomuddannelser i Danmark. Diplomuddannelserne er videregående uddannelser, der læses på de danske professionshøjskoler og universiteter og udbydes efter Lov om. Skanderborg Hørning Produktionsskole tilbyder undervisningsforløb, der er baseret på praktisk arbejde og værkstedsundervisning. Vi har 10 forskellige værksteder.

Musik & pædagogik

Leave a Reply