My er syg (Min første bog)

Sprog: Dansk
Sideantal: 19
Udgivet: 19-06-2014
ISBN10: 8771416706
ISBN-13: 9788771416701
Forlag: Turbine

My har ondt i halsen. Far læser for hende. Mor bager kage. My hygger sig. Lidt for meget måske.

Fiktionsserien om My er en del af TURBINE forlagets letlæste serie Min første bog. Endnu en bog i samme serie er på vej: My på høje hæle.   Min første bog-serien er velegnet til børn, der er ved at lære at læse. Bøgerne er meget lette og kan bruges i 0. og 1. klasse. Bøgerne i serien er udarbejdet af erfarne forfattere, der har skrevet flere letlæsningsbøger om forskellige emner i TURBINES andre letlæsningsserier Jeg læser og Billebøgerne. Bøgerne om My er rigt illustreret med flotte og levende illustrationer af Mette-Kirstine Bak.

Elevopgaver kan hentes gratis på www.minførstebog.dk

Bogs Outdoorschoenen. Gratis verzending vanaf 50€! Bogs Merkenshop Gigantische keuze – Gratis verzending vanaf 50 € -. Beveiligde Betaling · Actuele trends · Meer dan 500 merken My er syg. My har ondt i halsen. Far læser for hende. Mor bager kage.

My hygger sig.. Min første bog-serien er velegnet til børn, der er ved at lære at læse. Beskrivelse. My har ondt i halsen. Far læser for hende. Mor bager kage.

My hygger sig. Lidt for meget måske. My er syg af. Endnu en bog i samme serie er på vej: My på høje hæle. Min første bog-serien er velegnet til børn,.

Læs om My på høje hæle (Min første bog). Bogens ISBN er 9788771416718, køb den her My er syg (Forfatter: Marie Duedahl, Forlag: Turbine, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788771416701) Køb ‘My på høje hæle’ bog nu. Mor har mange flotte sko. Dumt gjort, My! Fiktionsserien om My er en del ×. Du får den første uges.

Fiktionsserien om My er en del af TURBINE forlagets letlæste serie Min første bog.

I samme serie er allerede udkommet: My er syg. Min første bog-serien er velegnet. En helt unik gave. Glæd et barn du holder af med personlig børnebog fyldt med gode historier og sjove illustrationer. Din indkøbskurv er tom. 0,00 kr. Gå til kassen. Forside. Bøger. Studie. Studiebøger. My på høje hæle; Bog, Indbundet My på høje hæle My er bange for mørke. Hun vil sove hos mor og far. Men så sker der noget! Min første bog-serien er velegnet til børn, der er ved at lære at læse. Bogs Outdoorschoenen. Gratis verzending vanaf 50€! Bogs Merkenshop Gigantische keuze – Gratis verzending vanaf 50 € -. Beveiligde Betaling · Actuele trends · Meer dan 500 merken De grootste mode prijsvergelijker voor Bogs. Mode voor de beste prijs!

My er syg (Min første bog)

Leave a Reply