Myterne om lykke

Sprog: Dansk
Sideantal: 303
Udgivet: 28-05-2014
ISBN10: 8777069730
ISBN-13: 9788777069734
Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S

Vores liv er styret af bestemte forestillinger om lykke og ulykke. Vi tror, at vi bliver lykkelige, når vi fx finder den rigtige partner, det rigtige job eller kommer til penge. Og at det medfører stor ulykke, hvis vi bliver skilt, mister jobbet eller bliver ramt af sygdom.

Sonja Lyubomirsky viser ud fra den nyeste lykkeforskning, at det forholder sig anderledes. Vi tager fejl af lykken og ulykken og er styret af myter og fastlåste forestillinger. I virkeligheden er vi beskyttet af vores psykologiske immunsystem, og det kan vi lære meget af i de vigtige valg i livet.

Bogen giver konkrete redskaber til at træffe sundere og mere velovervejede livsbeslutninger – uden om lykkemyterne. Du får brugbar viden og indsigt til at vurdere, hvorden sande lykke findes – og ikke findes – i dit eget liv.

‘SL giver her, på basis af forskning i lykke baseret på positiv psykologi, klarsynede råd om at punktere myterne om lykke i ens liv, og at træffe kloge. Køb ‘Myterne om lykke’ bog nu. Vores liv er styret af bestemte forestillinger om lykke og ulykke. Vi tror, at vi bliver lykkelige, når vi fx finder den. Køb Myterne om lykke – E-bog her. Myterne om lykke – E-bog af Sonja Lyubomirsky. Stort online udvalg af bøger, CD’er & DVD’er. Vi er e-mærket. Bog & Mystik. Indhold FORORD INTRODUKTION Myterne om lykke FØRSTE DEL Relationer. KAPITEL 1 Jeg bliver lykkelig, når … jeg er gift med den eneste ene KAPITEL 2 … Forfatter: Sonja Lyubomirsky, Titel: Myterne om lykke, Pris: 112,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Kilde Sonja Lyubomirsky: Myterne om lykke. Dansk Psykologisk Forlag. Tweet. Tags: lykke myter forventninger venner modgang. Sådan tackler du tørre slimhinder Læs om Myterne om lykke i kategorien Oprettet fra inventtable med ISBN nr. 9788771580228 fra forlaget Dansk Psykologisk Forlag.

Vores liv er styret af bestemte. Læs om Myterne om lykke – lykken bor ikke der, hvor du tror. Udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S. Bogens ISBN er 9788777069734, køb den her Køb Myterne om lykke. Vores liv er styret af bestemte forestillinger om lykke og ulykke. Vi tror, at vi bliver lykkelige, når vi fx.

www.kopk.dk

Myterne om lykke

Leave a Reply