Naturen ind i byen

Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Udgivet: 10-05-2016
ISBN10: 8702203851
ISBN-13: 9788702203851
Forlag: Gyldendal

Nogen tror måske, at der ikke er plads til naturen i en storby, men det passer ikke. Boe Sallingboe er bygartner, og han vil gøre alt hvad han kan for at gøre byen både mere grøn og mere behagelig at være i.

Bogen her hedder Naturen ind i byen og her viser Sallingboe byboere, hvordan de selv med kun lidt plads kan få natur ind i deres liv. Hvad enten du har en altan eller en tagteresse kan du erfor få glæde af Naturen ind i byen.

Du kan få masser af viden og inspiration til at lave din egen lille have, og så kan du læse om forskellige byhaveprojekter.

Tjek ind i det grønne og ud i det bl. Ud i naturen Få inspiration til. NaTur i Byen bruger cookies for at kunne give dig den absolut bedste oplevelse. naturen ind i byen Download naturen ind i byen or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get naturen ind i byen book now. All books are in clear copy. ”Naturen ind i byen” er titlen på en bog af Boe Sallingboe, udgivet på Gyldendal Fakta i maj 2016. Som et vigtigt led i at videns dele omkring, hvordan vi sk. Læs om Naturen ind i byen – sådan skaber du oaser på altaner og terrasser. Udgivet af Gyldendal. Bogens ISBN er 9788702203851, køb den her K olding har en unik placering omkring Kolding Ådal. Fra de grønne områder omkring åen vest for byen sender naturen en grøn kile langt ind mod bymidten. Altan-alferne.dk er et urbant gartnerfirma. Vi indretter, planter og vedligeholder alt det grønne på din altan, terrasse eller i forhaven, så du får glæde af den. naturen ind i byen Download naturen ind i byen or read online books in PDF, EPUB, Tuebl, and Mobi Format. Click Download or Read Online button to get naturen ind i. Forfatter: Boe Sallingboe, Titel: Naturen ind i byen, Pris: 232,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Indbundet – Sådan skaber du oaser på altaner og terrasser. Bygartner Boe Sallingboe har en mission: at gøre byen grønnere og skabe mere trivsel. I bogen Naturen ind i byen. Bygartner Boe Sallingboe har en mission: at gøre byen grønnere og skabe mere trivsel. I bogen Naturen ind i byen viser han helt fra bunden, hvordan man skaber et.

Naturen ind i byen

Leave a Reply