Naturvin

Sprog: Dansk
Sideantal: 192
Udgivet: 22-03-2017
ISBN10: 8793575270
ISBN-13: 9788793575271

I den kulinariske verden er naturvinen på alles læber. Traditionel vin er lidt af en bastion at udfordre, men i en tid, hvor der i stigende grad er fokus på miljø og rene føde­varer, er naturvin godt på vej til at blive folkeeje.Naturvin er en personlig beretning om, hvordan en selvlært sommelier faldt pladask for naturlig vin, på trods af en stejl skepsis og et uendeligt arsenal af fordomme. Her fortælles historien om, hvordan ét glas vin ændrede det hele, og der bydes indenfor i en mangfoldig og meget personlig vinverden fuld af nye spændende smagsoplevelser skabt uden tilsætning af gær, svovl eller anden kunstig hjælp. Naturvin er ganske enkelt fermenterede druer, hverken mere eller mindre, og det smager fantastisk!Solfinn Danielsen tager os med på en rejse fra det pulserende Paris og ned gennem det franske vinland til en episk afslutning i livsglade Barcelona. Rejsen går gennem barer og vinmarker, hvor vi møder hjertevarme mennesker og dedikerede vinmagere – heriblandt to gamle søstre, der lavede naturlig vin som de måske allerførste, og kvinden, der håndmaler alle sine flasker og kysser dem, inden de forlader kælderen. Der er vin, der passer særligt godt til nordisk mad og sågar serverespå de fineste gourmetrestauranter, og der er vin til hverdagen, hvor alle kan være med. Også du.Sæt dig på bagsædet og følg med på turen, fyld naturvin i glasset og find inspirationen til selv at rejse ud og smage meget mere.Naturvin er produceret på håndplukkede økologiske eller biodynamiske druer og med så lidt indblanding som overhovedet muligt i forhold til produktionsmetode og tilsætning. Smagsmæssigt er naturvinen i en genre helt for sig og minder oftest ikke om konventionel vin.Om forfatterenSolfinn Danielsen er importør af naturlig vin og indehaver af vinbutikken Rødder & Vin, hvor alle vine er valgt ud fra en personlig præference. Solfinn fik interesse for vin allerede som kokkeelev og har gennem mange år arbejdet som tjener/sommelier i København, bl.a. på Manfreds & Vin. Solfinn er desuden siden 2010 den ene halvdel af madkonceptet Rødder.Bogens billeder er fotograferet af Chris Tonnesen.Fil størrelse: 53859 KB

Naturvin er et af de mest omdiskuterede emner i vinverdenen lige nu.

Nogle finder den fantastisk, mens andre afskyr den og kalder dens tilhængere fanatiske. – Naturvin er ikke en egen kategori på Vinmonopolet, og heller ikke i EUs regelverk for vin. Det finnes ingen lover for naturvin,. En av de största diskussionspunkterna i vinvärlden just nu är så kallade ‘naturviner’. Bland sommelierer på stjärnkrogar som Noma samt på trendiga vinbarer i Ikke bare er naturvin hotteste mode på landets toprestauranter. Det er også en vinøs genre, som for den eventyrlystne vinelsker byder på smagsoplevelser langt ud. Naturvin, naturlig vin eller vin nature Naturvin, naturlig vin eller vin nature er et langt mere diffust begreb end økologisk vin og biodynamisk vin. Det finns ingen övergripande certifiering eller organisation som avgör vad ett naturvin är. Vi försöker bringa lite klarhet i den information som finns. 12/4/2017 · Naturvin fra Jonc-Blancs ‘PURE’ serie, hvor der kun bruges en druesort. Her Gros Manseng. Køb vinen her https://ogvinbonden.

myshopify.com/collections/hvid. NATURVIN Hvad er det? Der er ingen fast definition, ej heller kontrol, af naturvine/nature wines, hvorfor man kun kan tale om en egentlig hensigtserklæring. Tre vinimportörer presenterade ett urval av naturviner. BKWine presenterar sitt urval av det bästa vinerna. I de siste årene har det dukket opp et nytt uttrykk eller begrep. Naturvin.

Hva ”naturvin” egentlig er, er egentlig vanskelig å finne ut av, da det ikke finnes.

Naturvin

Leave a Reply