Nem strik til børn

Sprog: Dansk
Sideantal: 120
Udgivet: 24-02-2017
ISBN10: 8702222555
ISBN-13: 9788702222555
Forlag: Gyldendal

Nem strik til børn indeholder masser af enkle opskrifter, hvor alle kan være med. Og bogen er fyldt med billeder af det farverige strik og lækre garn.

Her er klassisk, sødt og hyggeligt strik til børn fra 0 til 5 år. Mønstrene er så nemme, at selv uøvede kan finde noget, de kan strikke. Der er blandt andet fine sweatre, en poncho, en yndig kjole, huer og vanter, og man kan lære at filte et hjemmestrikket siddeunderlag og strikke en stribet slange.

Der er også opskrifter på nemme hæklede ting. Prøv de søde, praktiske kurve i tre størrelser, eller armbåndet, som kan hækles på en aften.

Til nybegyndere er der også en enkel strikke- og hækleguide illustreret med fotos, og der er gode råd til at vaske og pleje de hjemmelavede sager.

Nem strik. Strikkekits giver dig ALT,. Strik til børn; Strik til kvinder; Strik til mænd; Strik til boligen; Information. Film DIY; Handelsbetingelser. Få gratis stikkeopskrifter med Familie Journal og strik til baby og børn. Kom godt i gang med dit strikkeprojekt her. Strik til børn | Lang liste med strikkeopskrifter til børn; Økologisk garn; Retro strikkeopskrifter til baby og børn;. Find nem strikkeopskrift på sokker..

Vi har sendt dig en email med et link til at rette din profil hvor du kan afmelde denne. Tips og råd til strik. Se strikkeopskrift som PDF. Inspiration til. Sød, sjov og sej strik til børn – lækre strikkeopskrifter til børn i størrelser fra 2 til 14 år Det er dejligt at strikke til børn eller børnebørn – det er. Ponchoer til børn er skønne, fordi de luner dejligt og samtidig giver mulighed for masser af leg og bevægelse. Find flotte opskrifter på ponchoer til børn. Søger du efter nem strik til børn? Et retstrikket halstørklæde til børn fra er et godt begynderprojekt. Strikkekit med MEGET nem opskrift. Under en fælles barsel fandt de ud af, at de ville noget med strik, sammen. finest strik er enkle og smukke designs til børn, Funktionaliteten er i højsædet,. Strik til børn: Strik en blød trøje til de mindste.

Strik Strik til børn: Fin forårsfrakke til de mindste. Strik Strik i struktur til seje drenge. Strik Nem strik til børn indeholder masser af enkle opskrifter, hvor alle kan være med. Og bogen er fyldt med billeder af det farverige strik og lækre garn.

Nem strik til børn

Leave a Reply