Nyd dig slank

Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Udgivet: 09-05-2014
ISBN10: 8771590404
ISBN-13: 9788771590401

Drømmer du om en mere slank figur, men har du endnu ikke oplevet nogen slankekur, der virker? Ifølge bogen Nyd dig slank virker slankekure slet ikke, for menneskets biokemiske, fysiologiske eller psykologiske forhold er ikke indrettet efter at tælle kalorier. Derimod præsenteres i bogen et mere holistisk syn på kroppen, og den giver indblik i, hvorfor kroppen opfører sig, som den gør.

Nyd dig slank er en banebrydende og anderledes guidebog til en slankere krop. I bogen sættes der fokus på, at det i første omgang gælder om at forstå dig selv, din krop og dine vaner. Derefter handler det om at reagere på de faktorer, som har fanget dig i det negative mønster. For at bryde dette, gælder det om at nyde!

Føler du dig ofte udkørt om aftenen? Ofte. Nogle gange. Aldrig. Bekymrer du dig ofte om din økonomi, jobsituation, sygdom i familien eller lignende? 20.03.2017 · Nyd dig til både sundhed og til den krop, du ønsker dig. Jeg giver dig forklaringen på, hvorfor du vejer for meget, og jeg lærer dig, hvordan du. Explore Gitte Jensen’s board ‘Nyd dig slank’ on Pinterest. | See more ideas about Low carb, Mad and Summer. 06.05.2014 · Skip navigation Sign in.

Search Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get. ”Nyd dig slank” hedder kostterapeuten Caroline Fibæks nye anderledes slankebog. Bryd vanen og nyd dig slank!Det er ikke din skyld, hvis du gang på gang er ”faldet i” kun få uger inde i din nye sunde slankekur. Du er programmeret til at tage. Denne bog er skrevet til dig, som gerne vil have det ikke bare godt, men helt og aldeles fantastisk. Til dig, som gerne vil ændre dit syn på sundhed og begynde at. Læs om Nyd dig slank. E-bogen fås også som eller Bog. E-bogens ISBN er 9788771590401, køb den her Det skønne ved at spise er nydelsen af sultens aftagen fra et tilpas højt niveau. Når du først opdager det, så kan du nyde dig slank. Du kan smide kostplanerne.

Nyd dig slank

Leave a Reply