Øerne under vinden

Sprog: Dansk
Sideantal: 360
Udgivet: 16-11-2007
ISBN10: 870206474X
ISBN-13: 9788702064742
Forlag: Gyldendal

I begyndelsen af 1990’erne sejlede Troels Kløvedal med skiftende besætninger på Nordkaperen rundt i de lunefulde og eksotiske farvande omrking Indonesien. Mellem beskrivelserne af livet til søs og en dramatisk grundstødning diskuterer Kaptajnen de sørgelige overgreb mod regnskoven og politiske spændinger i det mangfoldige ørige. I 2006 rejste Kløvedal igen til Indonesien for at producere en række dokumentarprogrammer til DR. I et nyskrevet forord indfører han læseren i de første danske og hollandske søfareres store fascination af Sydøstasien; beskriver det glædelige gensyn med et nu demokratisk Indonesien og ikke mindst de begivenhedsrige dage under Muhammedkrisen midt i orkanens øje. ØERNE UNDER VINDEN. MED NORDKAPEREN I INDONESIEN er en revideret udgave af den oprindelige bog fra 1992.

Er du ude efter et spændende alternativ til De Kanariske Øer og Thailand, som ikke må koste en bondegård? Her får du et indblik i, hvad Kap Verde Øerne kan byde. Dansk Vestindien. Foredrag og rundtur. www.danskvestindien100.dk. Der er skrevet tykke bøger om Dansk Vestindien, og der er skrevet bøger. Monsunen er et kraftigt vejrsystem, der opstår i tropisk klima omkring Ækvator. I områder med monsun falder der fra 6.000 mm til 12.

000 mm regn om året. Troels Kløvedal (født Troels Beha Erichsen den 2. april 1943 i København) er en dansk forfatter, langturssejler og foredragsholder med base i Ebeltoft, som er. Men hin vårdag, hvor »Højskolesangbogen« havde spændt de tre Fjordheste for selvbinderen og fik bragt høstkaffe med æbleskiver ud på den nederste mark af. Her ses Barra Island. Flyet fra Glasgow landede på stranden oppe i den nordvestlige del af Barra Island, nær Eoligarry, som er en lille flække med nogle få huse.

J eg tror på at det er godt at se verden ved selvsyn, og da vi købte skibet i 1967 var en af formålsparagrafferne faktisk at rejse ud og se om det, der stod i. Entry Explanation; s: sekund: S: Syd, sand: S: Sverige (gl. nationsbogstav) s&fa: Shipping and forwarding agent: s&p: Sale and purchase: S&P: Sales & Purchase, term. Mangler du en lille blok, en hunderedningsvest eller vil du købe eller sælge LM – båd, så indryk dit opslag her, og det er gratis for ALLE. Blev bygget i Hamburg på Deutsche Werft A/G, Finkenwerder 1939 overtaget af Panama Transport Company den 26. okt 1939 i Hamburg. Under hele 2. verdenskrig sejlede.

Øerne under vinden

Leave a Reply