Økologisk drivhus

Sprog: Dansk
Sideantal: 157
Udgivet: 06-04-2016
ISBN10: 8793159188
ISBN-13: 9788793159181
Forlag: Koustrup

Der er rigtigt mange glæder ved at have et drivhus, men i første omgang kan det godt virke lidt uoverskueligt: Med Økologisk drivhus får du alle de nødvendige tips til at gøre dit drivhus både økologisk, bæredygtigt, frodigt og fyldt med lækre sager.

Jens Juhl og Sølva Falgren står bag Økologisk drivhus. De lærer dig hvordan du kan dyrke sunde afgrøder og få rigtigt god trivsel i drivhuset. Bogen er fyldt med gode råd og en hel masse viden til dig, der gerne vil dyrke dine afgrøder på en bæredygtig måde.

Der findes mange sjove, velsmagende og smukke krydderurter, som er knapt så kendte. Her kan du læse om cypresurt, karryplante, solbærsalvie, balsam. Tone Minde tilbyr eksperthjelp til hageplanlegging og hagedesign. Totalprosjektering av private hager, idebesøk og ute arealer hos bedrifter. Gården har været drevet økologisk siden 1976, og gården var med til at starte den økologiske bevægelse. Jordbruget omfatter 30 tdl. På markerne. www.NorHage.no TEHI AS | org. nr. 911648032 Ring oss nå: +47 983 67 181 | [email protected] Godkendt til økologisk dyrkning. Specielt egnet til drivhusplanter og krydderurter i krukker, altankasser, plantekummer o.l. Kan selvfølgelig også. ØKOUKA er en landsdekkende feiring av økologisk og biodynamisk mat og landbruk. Finn ut hvor det arrangeres i nærheten av deg! Find viden og inspiration til økologisk dyrkning i køkkenhave, prydhave og drivhus. Vi sælger frø og planter fra pollen- og nektarplanter der tiltrækker sommerfugle, bier og andre smukke og nyttige insekter, planter der gør din have. Kjerringøy gård og vår kafe Markens Grøde er blitt Kjerringøys severdighet i matveien. Det skyldes den hjemmelagede maten med økologiske og lokale. Se flere videoer her. Lagt i arkiv den 23.

03.17 • Nu biodynamiske æg i Forum ved Esbjerg – og på Østerbro På Ormsiggård går 200 høns rundt ved.

Økologisk drivhus

Leave a Reply