Om at høre Gud til

Sprog: Dansk
Sideantal: 52
Udgivet: 03-11-2009
ISBN10: 8776914534
ISBN-13: 9788776914530
Forlag: Books on demand

Der er uden tvivl mange, som ønsker at lære kristendommen at kende i al dens enkelhed. Ligesom der er mange, som i lys af deres livssituation har brug for med få ord at høre om, hvad det vil sige at høre Gud til.

Samtidig anklages den kristne tro, som i århundreder har været en bærende del af dansk kultur, af ateister eller humanister for at være umenneskelig og direkte skadelig for mennesker.

Af de grunde er det selvsagt vigtigt at redegøre klart og enkelt for den kristne tro. Derfor er denne håndbog blevet til, både som et forsvar for den kristne tro, og som en hjælp til alle, som ønsker indsigt i eller har behov for at vide, hvor den kristne tro hører hjemme i menneskelivet.

I den sammenhæng er en af bogens pointer, at mennesket først kommer til sig selv og kan være sig selv, når det hører den treenige Gud til.

Hvordan kan vi høre Guds stemme? Britt Solveig Oleivsgard deler noen tanker om hvordan vi kan høre Guds stemme. – Taler Gud til oss i dag? – Eventuelt hvordan. Der er uden tvivl mange, som ønsker at lære kristendommen at kende i al dens enkelhed. Ligesom der er mange, som i lys af deres livssituation har brug for med få. Forfatter: Thomas Frank, Titel: Om at høre Gud til, Pris: 132,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hardback Hvis du gerne vil høre, hvad Gud har at sige til dig, må du starte med at spørge dig selv,. Hvis vi beder Gud om tilgivelse for ikke at have lyttet til Nogle gange kan livet opleves lidt overvældende. Men hvem kan du vende dig til, når det virker som om Gud ikke engang hører på dig? Har du nogle gange følt, at. 19.11.2010 ·. skilles ad’ handler om at være til stede,. jo mere blev jeg fri af det. Og jo mere kommer det til at handle om, at om jeg vil høre til et sted. 31.10.2005 · For meg handler troen på Gud også om en meningsfull tilhørighet. Sammen med god familie og gode venner, er troen ett av tilhørighetspunktene i livet mitt. 01.

03.2004 · > BOG: ER DET VIRKELIG DIG GUD ? – om at høre Guds stemme. > > af. Fællesskab er den vigtigste grund til at høre Herrens stemme.

Gud Gud minder mig også om at gøre det gode, men samtidig viser han mig den synd, som bor i min menneskelige natur.

For eksempel kan jeg være fristet til at blive.

Om at høre Gud til

Leave a Reply