Over det kinesiske hav

Sprog: Dansk
Sideantal: 250
Udgivet: 16-01-2015
ISBN10: 8763833662
ISBN-13: 9788763833660

Et ungt par skaber lige før anden verdenskrig deres eget ’forplejningshjem’, – en institution for mentalt handikappede. Huset bygger de fra grunden, i skovkanten, og de flytter ind med deres lille dreng og endnu et barn i vente. Snart fyldes rummene med patienter, den religiøse grubler Christian Jensen, tavse Matiassen og onkel Josef, der er en af de mest belæste i bygden. En søskendeflok på fem flytter ind i ’galehuset’, som det bliver kaldt. Krigen slutter, men den usædvanlige storfamilie får alt andet end fred. For snart rammes de af en tragedie, som kommer til at følge dem resten af livet.

Med en historie baseret på virkelige hændelser har Gaute Heivoll skrevet en dybt humanistisk roman om værgeløse mennesker, om stærke bånd mellem søskende og en mors livslange kærlighed til sit barn..

Fil størrelse: 546 KB

Kineserne kalder deres land Zhōngguó, normalt oversat til ‘Riget i midten’ eller ‘Landet i centrum’. Men brugen af betegnelsen har ikke været geografisk. ‘K O M P A G N I E T’ Om livet i ØK EAC skibe.

Side 102.Claus Philip Petersen fortsat. Kambodia. Jeg mønstrede som 2. styrmand den 30.

marts. Periodisering. Det er flere måter å periodisere kulturrevolusjonen på. Når begynte kulturrevolusjonen? I de mest aksepterte versjonene begynte. Etymologi. Der bruges flere forskellige navne for Taiwan. Det tidligere navn “Formosa” stammer fra 1544 hvor portugisiske sømænd opdagede hovedøen. Kronologi. 07.58 indonesisk tid: Jordskjelvet finner sted, registreres på det geofysiske institutt i Jakarta, styrkebestemmes til 6,5 på Richters skala. Scandinavian bar and restaurant in Pattaya, Thailand. The city with the best nightlife.

Det blev til mange hyggelige stunder ved spisebordet med udsigt over Limpopo floden, omkring lejrbået om aftenen og ikke mindst i diverse. BAGGRUNDS KABINET. I vores nyeste udgivelse undrer vi os over ni hverdagsgenstande, som langt de fleste af os bruger uden den mindste tanke på deres. VELKOMMEN TIL MITT BIBLIOTEK! Kjære leser! Her vil du finne et meget omfattende kilderegister over sakprosabøker, et sylkort register over. Senditíð 09:15 – 09:45 Bólkur documentary. Partur 8:8. Ár 2016. Land Danmark

Over det kinesiske hav

Leave a Reply