Over skyerne er himlen altid blå

Sprog: Dansk
Sideantal: 297
Udgivet: 13-11-2015
ISBN10: 8793366701
ISBN-13: 9788793366701
Forlag: Mellemgaard

Rikke arbejder som revisor og har en sønnen Viktor sammen med Mads. Hverdagen er travl, og lidenskaben er begrænset i det ellers kærlige ægteskab. Rikkes manglende lyst til sex frustrerer Mads, og en dag lokkes han ud i utroskab. Da Rikke opdager det, går ægteskabet i stykker, og en ny hverdag med delebarn og nye kærester bliver en realitet.

Samtidigt er Rikke begyndt til fitness med sin kollega. I fitnesscentret møder hun den lesbiske fitnessinstruktør Clara. Clara konfronterer Rikke med en ny side af sig selv, og Rikke må kæmpe med sin identitet og beskyldninger om at være lesbisk, mens Clara frygter, at hun kun er turist i ´lebbeland´.

Uddrag af bogen

”Højden af frækhed,” sagde Brit, da hun var kommet sig.

”Slap nu af, hun ville bare hjælpe.”

”Hjælpe? Hvad fanden har hun af forstand på vores træning?”

”Det ved jeg ikke, men hendes råd hjalp. Du skulle prøve.”

”I skal nok ikke træne sammen.” Brit prøvede at efterligne kvindens rolige stemme: ”Hun er garanteret lesbisk.”

”Hvorfor siger du det?” spurgte Rikke og grinede af sin nærtagende veninde.

”Høj som et skur og den frisure. Hun ligner bare en.”

”Derfra, hvor jeg stod, så hun skide godt ud,” sagde Rikke og fnisede.

”Jeg har ikke påstået det modsatte. Hvad tror du, hun går rundt og laver her i centeret?”

”Scorer damer,” sagde Rikke grinende.

Om forfatteren

Josefin Kjellström (f. 1966) er uddannet pædagog og massør og arbejder i dag i en børnehave. Hun kom 1987 fra Sverige til København for at studere Maria Montessoris pædagogiske teorier.

Man sir’ at over skyerne er himlen altid blå Det kan være svært at forstå når man ikk’ kan se den Og man sir’ at efter stormens pisken, kommer solen frem Min faster fik nethindeløsning på sit ene øje i onsdags og er blevet opereret, men må alligevel nok indstille sig på, at hun har mistet synet på det øje. ”Pole pole” sagde vores guider hele tiden – for kunsten er at gå MEGET LANGSOMT, hvis man vil nå toppen. Både fordi man skal spare sin energi til de sidste. BØGER: Samlet vurdering: 4,5 ud af 6 kongekroner. Klik på linket og se anbefalinger på kulturkongen.dk For det er ikke altid en nem øvelse at se det positive i alt. Derfor er Himlen Over Skyerne tænkt som et bevidst. Der hvor farven altid er blå og solen altid. The Tea room is discussing this entry at the moment.

Please come along and share your opinions on this and the other topics being discussed there. Der er altid blå himmel over skyerne. May 12,. Den blå himmel er der altid et sted.. Forestil dig at du sidder på en bænk og kigger op på himlen. Igen er.

Rikke arbejder som revisor og har en sønnen Viktor sammen med Mads. Hverdagen er travl, og lidenskaben er begrænset i det ellers kærlige ægteskab. over skyerne er himlen altid blå oversættelse i ordbogen dansk – engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Overskyet med et glimt af blå himmel ind imellem. Over skyerne er himlen altid blå. Luften var frisk og kold. Man skal huske sin hue og sine vanter,.

Over skyerne er himlen altid blå

Leave a Reply