På den gale side

Sprog: Dansk
Udgivet: 07-03-2013
ISBN10: 8792771416
ISBN-13: 9788792771414

Hvem helvede havde besluttet at ødelægge hendes liv?Natasha lever et stillestående liv med kulde og kynisme som bedstevenner, men så begynder mareridtene, hvor hun flås itu. De akkompagneres af en dominerende stemme, og et 60’er-hit forfølger hende som en dødstrussel snarere end den kærlighedserklæring, det oprindelig var. En skygge kredser om Natasha og trækker hende ind i en verden, hvor spejle er portaler til en anden dimension, og grænsen mellem virkelighed og mareridt udviskes. Mennesker, hun kender, forsvinder eller knækker omkring hende, som blæses de væk af en større kraft. Er hun en marionetdukke, der ikke kan undslippe forestillingen? Hvem trækker i trådene? Er der noget tilbage af hende, når tæppet falder?Romanen På den gale side er den første i historien om Natasha. Temaet kredser om jagten på identitet i en forvirrende verden, der mere end villigt leder i den gale retning.Jannie Solaas er født og opvokset i København. Hun har siden 2004 haft egen manuskriptlæser-virksomhed, der med dybtgående respons hjælper forfattere og forfatterspirer. Sideløbende afholder hun skrivekurser, arbejder med journalistik, redigering og oversættelse. I 2009 oprettede hun forfatterskolen og –netværket forfattervaerk.net.Fra lektøranmeldelse af Christine Christensen, konklusion: Filosofisk/spirituel roman med fantastisk islæt af debuterende forfatter…“Umiddelbart findes der ikke andre bøger, der blander det spirituelle med fantasy og jagten på egen identitet.”.Fil størrelse: 2596 KB

Biografi Opvækst.

Jesper Dahl er opvokset i et akademikerhjem i det østlige af Hillerød, hvor han gik på den nærtliggende skole, Kulsvierskolen, men udviklede. Den danske forhistorie før stenalderen henhører mest til geologisk historie, fordi der ikke er mange tegn på mennesker. Dog har man fundet flintestensredskaber i. Mont Saint Michel – et kloster på et bjerg Det er en af Frankrigs vigtigste turistattraktioner. Historien begyndte i 708, hvor den første version af klosteret blev. Flasketuten peker på Barna setter seg i en ring på gulvet. En tom brusflaske legges i midten. Bursdagsbarnet begynner. Før hun svinger flasken rundt må hun/han. Søg efter ord med lydlig lighed mellem sidste betonede vokaler.

Find stavelsesrim. Slanger finnes på alle kontinenter unntatt Antarktis. De fleste artene lever likevel i tropiske og subtropiske strøk, og ingen finnes i polområdene. Förord till den elektroniska utgåvan. Elektronisk udgave av Kjell Nedrelid, [email protected] ‘Like før jul 1841 kom det første heftet. Det var på 96 sider,.’ En reise til Japan innebærer ofte de klassiske høydepunktene som et dypp i onsen, gale temarestauranter i Tokyo, geishajakt i Kyoto og en overnatting på en ryokan. Her ses Barra Island. Flyet fra Glasgow landede på stranden oppe i den nordvestlige del af Barra Island, nær Eoligarry, som er en lille flække med nogle få huse.

2 dager til juleferien Har opplevd litt av hvert i livet på godt og vondt, og har etter mange år med rus og psykiatri endelig begynt å komme med til hektene igjen.

På den gale side

Leave a Reply