På tværs

Sprog: Dansk
Sideantal: 199
Udgivet: 17-08-2015
ISBN10: 8702176289
ISBN-13: 9788702176285
Forlag: Gyldendal

Hvordan lever man på tværs af kulturer og religioner? Kan man overhovedet det? Det ved Kristina Aamund et par ting om, for hele hendes liv har nemlig været flerkulturelt.

På tværs handler om Kristina Aamund Høgsholt, der også er forfatter bag bogen. Hun er voket op med en palæstinensisk far og en dansk mor; hun er kristent døbt men muslimsk opdraget. Interkulturrelle værdier har fyldt meget for hende og hendes ægteskab med en mand med pakistanske rødder ligeledes – men kan tingene virkelig forenes? På tværs handler om hvorvidt man kan overleve en pakistansk svigermor, og er både en debat- og erindringsbog.

Viden på Tværs sætter dagsorden, spreder viden og understøtter medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser og kerneopgaver til gavn for. Gareth’s work integrates insights drawn from the major currents of history and social thought with a focus on the challenges of leadership and management in today. Hjemmesiden er til undervisere og studerende på professionshøjskolerne i Danmark, og indeholder undervisningsmaterialer til undervisning i tværprofessionelt.

ECML.dk er det danske kontaktpunkt for hovedorganisationen ECML.at herinde vil du kunne finde arrangementer, workshops, publikationer og komme i … Klog på sprog. Jeg er sprogmand og har arbejdet hele mit liv med udformning af tekster (som journalist) og med fremmedsprog. Cirkus Tværs laver cirkusworkshops på bestilling! Vi laver workshops for både børn og voksne. Kontakt os for at høre om priser og muligheder. Tandlæge i København – Besøg vores klinik på Frederiksberg og mød vores gode og hensynsfulde tandlæger. Altid god atmosfære og høj kvalitet til lave priser. Hvem er vi? Krydsord.dk er Danmarks største kryds og tværs portal. Og derudover er det Danmarks eneste gratis krydsordsportal. Vi har lavet kryds og tværs opgaver. Welcome to the SPIN website. SPIN is a database on the use of Substances in Products in the Nordic Countries. It is a public accessible database, which can be used. Information om foreningen, holdoversigt, kontingent og aktivitetskalender.

På tværs

Leave a Reply