Pædagogisk psykologisk opslagsbog

Sprog: Dansk
Sideantal: 288
Udgivet: 10-01-2011
ISBN10: 8741254694
ISBN-13: 9788741254692
Forlag: Hans Reitzels

Pædagogisk psykologisk opslagsbog foreligger her i en opdateret og udvidet 3. udgave. Opslagsbogen henvender sig til en bred læserskare, men er især oplagt til de, der i deres studium eller arbejde er i kontakt med det pædagogisk-psykologiske fagområde. Det kan eksempelvis være lærere, pædagoger, socialrådgivere, sygeplejere, ergo- og fysioterapeuter eller folk under uddannelse i disse fag.

Pædagogisk psykolgisk opslagsbog har sit primære fokus på psykologiske og pædagogiske begreber, men der inddrages begreber fra tilstødende og overlappende områder – eksempelvis sociologi, psykiatri, medicin, etnologi og filosofi.

Aktionslæring i pædagogisk praksis. af Søren Smidt & Suzanne Krogh; E-bog, ePub Sprog: Dansk. Aktionslæring er en metode, der kan bidrage til at. De delegerede på Skole og Forældres landsmøde vedtog et arbejdsprogram for foreningen i 2018, der blandt andet har fokus på bedre undervisningsmiljø til. Til både privat og professionel brug. Et væld af sprog. Dækker mange specialområder inden for bl.a. teknik, business, informatik, medicin, jura og miljø.

Køb. Animal symbolicum: Antropologisk betragtningsmåde. Mellem mennesket selv og dets omverden findes en tredje verden, de symbolske formers verden. Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150.000 bøger. Mindst 75.000 af bøgerne er danske. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk. S. SAABY Ella. SAABYE Erhard Johannes. SAABYE Svend. SABROE Axel S. SABROE Povl. SACHS Jan.

SADOLIN Dan. SADOLIN Ebbe. SAERENS Edouard. SAGILD Carl. SAGILD Uffe.

Pædagogisk psykologisk opslagsbog

Leave a Reply