Pædagoguddannelsen på tværs

Sprog: Dansk
Sideantal: 599
Udgivet: 03-06-2014
ISBN10: 8771184287
ISBN-13: 9788771184280

Bogen introducerer til pædagoguddannelsens fag og elementer. Fokus er på sammenhængene, og begrebet dannelse er i centrum – som et omdiskuteret vilkår for pædagogisk praksis i et senmoderne samfund.Bogen er en indføring i de faglige elementer, der indgår i at uddanne sig til pædagog – i et praksisfelt, hvor den studerende møder forskellige målgrupper: børn og unge, mennesker med sociale problemer og mennesker med nedsat funktionsevne. Pædagoguddannelsens fag introduceres, dvs. Pædagogik, Dansk, kultur og kommunikation, Individ, institution og samfund samt Linjefagene.Gennem brug af henvisninger mellem de enkelte kapitler viser bogen, hvordan fagene hver især hænger sammen. Det er bogens underliggende tese, at det at tage en pædagoguddannelse ikke kun handler om uddannelse, men også om dannelse. Bogens målgrupper er primært studerende ved pædagoguddannelsen og diplomuddannelserne samt øvrige med berøring med det pædagogiske felt. Studerende ved Danmarks Pædagogiske Universitetsskole kan også få glæde af bogen. Alle forfattere og redaktører er undervisere med erfaring fra landets pædagoguddannelser, forskere ved universiteterne og andre med særlig viden inden for det pædagogiske felt.Fil størrelse: 6218 KB

Bestil bogen Pædagoguddannelsen på tværs af i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog Deals. Title: Pædagoguddannelsen på tværs af Bodil Høyer, Author: Bogrobotten, Name: Pædagoguddannelsen på tværs af Bodil Høyer, Length: 99 pages, Page:. Læs om Pædagoguddannelsen på tværs. Bogens ISBN er 9788778877369, køb den her Pædagoguddannelsen på tværs : Dannelse i en verden af forandring.

/ Siersted, Mette. Pædagoguddannelsen på tværs: Dannelse i en verden af foranderlighed. red. Beskrivelse: Pædagoguddannelsen på tværs er en indføring i de faglige elementer, der indgår i at uddanne sig til pædagog – i et praksisfelt,. Indhold: Praksis i pædagoguddannelsen (Introduktion / af Bjørn Hamre og Bodil Høyer. Bjørn Hamre: Praktikken som læringsrum. Lone Cantio: Pædagogens arbejdsfelter.

Søg i biblioteksdatabasen og på hjemmesiden. Ebog; Pædagoguddannelsen på tværs : dannelse i en verden af foranderlighed Pædagoguddannelsen på tværs er en indføring i de faglige elementer, der indgår i at uddanne sig til pædagog – i et praksisfelt, hvor den studerende møder. Køb ‘Pædagoguddannelsen på tværs’ bog nu.

‘Pædagoguddannelsen på tværs’ er en indføring i de faglige elementer.

Pædagoguddannelsen på tværs er en indføring i de faglige elementer, der indgår i at uddanne sig til pædagog – i et praksisfelt, hvor den studerende møder.

Pædagoguddannelsen på tværs

Leave a Reply