Pondus: Hvad studser du over? (Pondus)

Sprog: Dansk
Sideantal: 48
Udgivet: 27-11-2014
ISBN10: 8792718744
ISBN-13: 9788792718747
Forlag: Forlaget Zoom

Pondus er en norsk tegneserie af Frode Øverli. I serien møder vi blandt andre Palle, Pondus, Pondus’ kone og deres barn Frederik. I Hvad studser du over? oplever de alle sammen problemer i bunkevis. Pondus spiller sit tøj væk, Palles fortid bliver ved med at indhente ham og Else tiltrækker flere og flere kunder til den massage, som er så magisk, at de ikke kan blive væk. Buschauffør Ivar får også en kæreste i Hvad studser du over?, men om det virkelig er en rigtig kæreste, kan du læse om i den sjove tegneserie.

Bestil bogen Pondus: Hvad studser du over? af Frode Øverli i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog Deals. Læs om bogen Pondus: Hvad studser du over? eller køb den hos Liveboox.com.

bogens ISBN er 9788792718747 Forfatter: Frode Øverli, Titel: Pondus: Hvad studser du over?, Pris: 128,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet ‘Pondus: Hvad Studser Du Over?’ [1. udgave] af Frode Øverli – Hæftet (Bog med hæftet ryg). På dansk. Genre: Tegneserier. Udgivet 27/11-2014. Vejer 212 g og måler. Læs om Pondus: Hvad studser du over? (Pondus).

Bogens ISBN er 9788792718747, køb den her Problemer, problemer og atter problemer. Pondus kommer til at spille sit tøj væk i det her album, og kort tid efter ryger håret. Frede har det vanskeligt i skolen. Køb ‘Pondus: Hvad studser du over?’ bog nu. Problemer, problemer og atter problemer. Pondus kommer til at spille sit tøj væk i det her album, og. Hvad studser du over (Bog, Hæftet) Af: Frode Øverli. Forlag. Pondus kommer til at spille sit tøj væk i det her album,. Hvad studser du over? Pondus er en norsk tegneserie af Frode Øverli. I serien møder vi blandt andre Palle, Pondus, Pondus’ kone og deres barn Frederik. I Forlaget skriver: Problemer, problemer og atter problemer. Pondus kommer til at spille sit tøj væk i det her album, og kort tid efter ryger håret.

Pondus: Hvad studser du over? (Pondus)

Leave a Reply