Positiv psykologi på arbejde

Sprog: Dansk
Sideantal: 216
Udgivet: 02-11-2010
ISBN10: 8711417323
ISBN-13: 9788711417324

Denne bog er blevet til ud fra ønsket om at bringe idéer og tanker fra positiv psykologi frem i lyset og ud til de mennesker, som i en organisatorisk kontekst kan omsætte dem og gøre en forskel for de mange. Her tænkes på ledere og andre, der hver dag beskæftiger sig med at skabe udvikling og vækst i danske virksomheder og organisationer, offentlige såvel som private.

Forfatterne gør opmærksom på noget af den viden og nogle af de indsigter og metoder, som kommer fra positiv psykologi som ny retning. Bogen handler med andre ord om at få positiv psykologi til at arbejde på danske arbejdspladser, bringe idéerne i spil og omsætte dem til konkrete handlinger og tiltag i dagligdagen. Tiltag, der kan medvirke til at få organisationer bevæget i en ønsket retning på en positiv, konstruktiv og resultatskabende måde.

Læseren bliver desuden præsenteret for konkrete bud på, hvordan andre har arbejdet med at omsætte teorier, forskningsresultater og metoder til praksis på deres eget felt.Fil størrelse: 995 KB

Om Positiv psykologi på arbejde Denne bog er blevet til ud fra ønsket om at bringe idéer og tanker fra positiv psykologi frem i lyset og ud til de. ♥ Book Title : Positiv psykologi på arbejde ♣ Name Author : Stine Reintoft ∞ Launching : 2010-11-02 Info ISBN Link : 9788711417324 ⊗ Detail ISBN. Læs om Positiv psykologi på arbejde. Bogens ISBN er 9788776644215, køb den her At arbejde med sine styrker stammer fra positiv psykologi.. Seligman at forske og arbejde. test på engelsk) Jeg synes styrker (og positiv. 08.11.2009 · Positiv Psykologi på arbejde – af Stine Reintoft, Lene Flensborg og Thomas Gedde Højland. Bogen handler om, hvordan organisationer kan skabe bedre. at arbejde med psykiske problemer og sygdom, men at man havde undladt at. mindst i mængden af definitioner på positiv psykologi. Tidlige definitioner Når du er bedst på arbejde – hvad gør du så? Tænk fx. Master i positiv psykologi: http://edu.au.

dk/positivpsykologi/ 21.11.2009 · Posts about positiv psykologi på arbejde written by Joachim Nisgaard Psykologi ved NIVA Education i Island,. Læs alt om kurset og kontakt skolen med bare et klik! Implementering positiv psykologi på arbejdspladsen betyder at skabe et miljø, der er forholdsvis behageligt og produktivt.

Det betyder også, at skabe en.

Positiv psykologi på arbejde

Leave a Reply