Profession og samfund (Grundfaglighed på pædagoguddannelsen)

Sprog: Dansk
Sideantal: 236
Udgivet: 04-05-2016
ISBN10: 8771185739
ISBN-13: 9788771185737
Forlag: Frydenlund

Profession og samfund er en grundbog til pædagogstuderende på uddanelsens fællesdel med fokus på pædagogprofessionens samfundsmæssige og historiske kontekst og aktuelle vilkår.

Bogens ti kapitler gennemgår blandt andet den danske velfærdshistorie og den udvikling, der er sket inden for uddannelsen til og arbejdet som pædagog, samtidig med at give læseren en grundig indføring i pædagogprofessionen før og nu.

De fleste af kapitlerne i Profession og samfund fokuserer på det pædagogiske arbejde i dagens Danmark. De handler om blandt andet de pædagogiske rutiner og dilemmaer, foruden om aktuelle emner såsom sundhedsfremme, flerkulturelle pædagogiske fællesskaber og brugen af engelsk til leg og læring.

Profession og samfund – grundfaglighed på pædagoguddannelsen.

Pris 299,00 kr. Klik på billedet for at se et større billede. Udskriv | Tip en ven.

Læs om Profession og samfund (Grundfaglighed på pædagoguddannelsen) – grundfaglighed på pædagoguddannelsen.

Udgivet af Frydenlund. Bogens ISBN er 9788771185737. Profession og samfund – grundfaglighed på pædagoguddannelsen. Frydenlund. Profession og samfund – grundfaglighed på pædagoguddannelsen 1. udgave, 1. … Profession og samfund – grundfaglighed på pædagoguddannelsen (0 brugerbedømmelser – bedøm bogen) … En. Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Profession og samfund.. Grundfaglighed på pædagoguddannelsen?. samfundsmæssige og historiske. Profession og samfund: grundfaglighed på pædagoguddannelsen (Forlag: Frydenlund, Format: Paperback, Type: Bog, ISBN: 9788771185737) En grundbog til pædagogstuderende på uddannelsens fællesdel med fokus på pædagogprofessionens samfundsmæssige og historiske kontekst og aktuelle vilkår. Viser: Profession og samfund – grundfaglighed på pædagoguddannelsen. Profession og samfund grundfaglighed på pædagoguddannelsen (2016) Sprog: Dansk. Frydenlund. Sederberg M, Kortbek K, Bahrenscheer A. Sundhed i det pædagogiske perspektiv. I Olsen FB, red., Profession og samfund: Grundfaglighed på pædagoguddannelsen. phrase.titleSeries=’grundfaglighed på pædagoguddannelsen’ Primary tabs. Bøger og danske artikler (active tab). Profession og samfund. 2016. 1.

udgave, 1. oplag.

Profession og samfund (Grundfaglighed på pædagoguddannelsen)

Leave a Reply