Psykologi og eksistens

Sprog: Dansk
Sideantal: 140
Udgivet: 03-05-2000
ISBN10: 8700141887
ISBN-13: 9788700141889
Forlag: Gyldendal

Viktor E. Frankl er en af de mange, der har mærket jødeforfølgelsen helt tæt på: Hele 3 år brugte han som koncentrationslejrfange og det har inspireret til teorien der lægger bag bl.a. denne bog.

Psykologi og eksistens er forfatterens bog om det han kalder Logoterapien, som er en af vor tids allermest betydningsfulde psykologiske retninger. Vi har her at gøre med eksistentiel psykologi men også med helt nye perspektiver på tingene.

Psykologi og eksistens er en virkelig god bog til alle, der interesserer sig for psykologi eller har en beskæftigelse i feltet.

‘Psykologi og eksistens’ er forfatterens bog om det han kalder Logoterapien, som er en af vor tids allermest betydningsfulde psykologiske retninger. Vi har her at gøre med eksistentiel psykologi … Eksistens og østlig filosofi; Eksistentiel psykologi og psykiatri. Eksistentiel psykologi og autisme; Eksistentiel psykologi og børn; Eksistentiel psykologi og forældreskab; Eksistentiel psykologi og handicap; Eksistentiel psykologi og udvikling; Eksistentiel psykologi og østlig tænkning; Eksistentiel psykologi, sport og idræt Køb ‘Psykologi og eksistens’ bog nu. ‘Til syvende og sidst burde et menneske ikke spørge, hvad meningen med dets liv er, mennesket må hellere. psykologi og eksistens Download psykologi og eksistens or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get psykologi og eksistens book now. Psykologi og eksistens has 203,816 ratings and 10,672 reviews. Frank said: After I read this book, which I finished many, many years ago, I had become se. Read “Psykologi og eksistens” by Viktor Frankl online on Bookmate – På baggrund af tre års erfaring som koncentrationslejrfange udvikler forfatteren sin. Eksistens og østlig filosofi; Eksistentiel psykologi og psykiatri. Eksistentiel psykologi og autisme; Eksistentiel psykologi og børn; Eksistentiel psykologi og forældreskab; Eksistentiel psykologi og handicap; Eksistentiel psykologi og udvikling; Eksistentiel psykologi og østlig tænkning; Eksistentiel psykologi, sport og idræt Find den billigste pris på Psykologi og eksistens og køb bogen online Jeg er uddannet psykolog. Min passion er for hvad livet egentlig er, og hvordan direkte kontakt til én selv og andre åbner dybere op, og skaber fundament for mere. ‘Til syvende og sidst burde et menneske ikke spørge, hvad meningen med dets liv er, mennesket må hellere indse, at det selv spørges.

Psykologi og eksistens

Leave a Reply