Red Rising 2 - Gylden søn (Red Rising)

Sprog: Dansk
Udgivet: 09-06-2016
ISBN10: 8702175398
ISBN-13: 9788702175394

Darrow er Rød og hører dermed til den laveste kaste i et samfund, hvor befolkningen er delt op i farver. Hele sit liv har han arbejdet som slave i minerne under Mars’ overflade. Et arbejde som ikke bare er hårdt og farligt, men som også viste sig at være bygget på en løgn. De Røde er blevet holdt nede af samfundets top – de Gyldne – i flere århundreder, og nu er revolutionen den eneste vej til frihed.

Darrow slutter sig til en oprørsgruppe, giver sig ud for at være Gylden og skal nu infiltrere det Gyldne Rige indefra. Han er som et lam blandt ulve. Alligevel finder han venskab og respekt – endda kærlighed – blandt de Gyldne. Men han finder også en voldsom vrede blandt sine rivaler. Hvis Darrow skal gøre sig håb om at vinde den krig, som vil ændre menneskehedens skæbne, må han konfrontere det forræderi, han står overfor.

Fil størrelse: 1050 KB

Darrow er Rød og hører dermed til den laveste kaste i et samfund, hvor befolkningen er delt op i farver. Hele sit liv har han arbejdet som slave i minerne under. Læs om bogen Red Rising 2 – Gylden søn eller køb den hos Liveboox.com.

bogens ISBN er 9788702175387 Gylden Søn ℅ Gyldendal. Red Rising er ikke decideret YA, det er i virkeligheden en mega awesome sci fi trilogi uden alder (dog måske en minimums-en-af-slagsen RED RISING 2 – Gylden søn er anden del af Pierce Browns dystopi-trilogi, som foregår på Mars mange år efter at Jorden er blevet ubeboelig for mennesker. 2016-06-21 · Det er nu to år siden, at Darrow vandt på instituttet, og endnu længere siden, at han blev omdannet fra Rød til Gylden. Han er efter Augustus’ b Køb ‘Red Rising 2 – Gylden søn’ bog nu. Darrow er Rød og hører dermed til den laveste kaste i et samfund, hvor befolkningen er delt op i farver. Forfatter: Pierce Brown, Titel: Red Rising 2 – Gylden søn, Pris: 190,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Red Rising 2 – Gylden Søn bog: Darrow er Rød og hører dermed til den laveste kaste i et samfund, hvor befolkningen er delt op i farver. Hele sit liv h. Køb Red Rising 2 – Gylden søn.

Darrow er Rød og hører dermed til den laveste kaste i et samfund, hvor befolkningen er delt op i farver. Læs om Gylden søn (Red Rising, nr. 2). Bogens ISBN er 9788702175387, køb den her

Red Rising 2 – Gylden søn (Red Rising)

Leave a Reply