Rehabiliterende sygepleje

Sprog: Dansk
Sideantal: 267
Udgivet: 27-05-2014
ISBN10: 8762812084
ISBN-13: 9788762812086
Forlag: Munksgaard

Rehabiliterende sygepleje er en lærebog, der belyser et område af sygeplejerskens arbejde, der ellers er sparsomt beskrevet: sygeplejerskens centrale funktion i rehabiliteringsforløb. Bogens afsæt er i de politiske rammer og borgerens perspektiv.

Rehabiliterende sygepleje er tiltænk sygeplejestuderende på femte, sjette, syvende eller ottende modul, men den kan også anvendes uden problemer til bachelorprojekter, kurser på diplomniveau og i forbindelse med efteruddannelse. Bogen er også særdeles relevant for de sundhedsprofessionelle, der arbejder med rehabilitering i primær eller sekundær sektor.

Rehabiliterende sygepleje belyser sygeplejerskens centrale funktion i rehabiliteringsforløb, hvilket hidtil har været sparsomt beskrevet.

Bogen tager Rehabiliterende sygepleje et nyt perspektiv? • Sygeplejersken har historisk været er et naturligt og anerkendt medlem af et rehabiliteringsteam, men ofte er Læs om Rehabiliterende sygepleje – fra begreb til klinisk praksis. Udgivet af Munksgaard. Bogens ISBN er 9788762812086, køb den her Når vi i Social og Sundhed arbejder med den rehabiliterende tilgang, stiller det derfor nogle krav til os selv som ansatte, og det betyder også, at vi har fokus på Kunsten i rehabiliterende sygepleje er at finde den rette støtte og løsning sammen med patienten, for behovene er meget forskellige,. Apopleksirehabilitering – det idelle forløb, oktober 2009 Rehabiliterende sygepleje Klinisk oversygeplejerske Master i Rehabilitering Merete Lehmkuhl Nummer 2. Rehabiliterende sygepleje til hjertepatienter af Palle Larsen, sygeplejerske, cand.

cur., lektor og ph.d. studerende. Center for Kliniske Retningslinjer. Spørgsmålet er måske derfor ikke i så høj grad, hvad sygepleje er,. fra det forebyggende og sundhedsfremmende arbejde til det rehabiliterende,. Familiesygepleje Rehabiliterende sygepleje til patienter endetarmskræft Eksempel på udvikling af sygepleje i Onkologisk afdeling Patientcenteret sygepleje Familie. Rehabiliterende sygepleje til hjertepatienter – Center for Kliniske Read more about rehabilitering, patienternes, fase, patienter, studie and hjerterehabilitering.

Rehabiliterende sygepleje

Leave a Reply