Ressourcefokuseret vejledning

Sprog: Dansk
Sideantal: 223
Udgivet: 15-09-2014
ISBN10: 8777069927
ISBN-13: 9788777069925
Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S

Som vejleder er den største og mest fornemme opgave at gøre dem man vejleder mere målrettede og give dem tro på deres fremtid – det kan godt være svært, men man får hjælp i Ressourcefokuseret vejledning.

Ressourcefokuseret vejledning hjælper vejledere med at tage udgangspunkt i folks ressourcer og styrker. Man får konkrete råd til at arbejde praktisk med motivation og troen på sig selv. Alle vejledere, lige fra UU-vejledere og AKT-vejledere til skolelærere kan benytte sig af bogen, der kan anvendes til både individuel og gruppevejledning.

Konkrete ideer til at arbejde ressourceorienteret i individuelle, gruppevise og kollektive vejledningssammenhænge Ressourcefokuseret vejledning er kendetegnet ved: at man tager udgangspunkt i det, der virker at udvikling foregår med afsæt i den vejledtes styrker og potentialer Læs om Ressourcefokuseret vejledning. Bogen fås også som eller E-bog.

Bogens ISBN er 9788777069925, køb den her Ressourcefokuseret vejledning Hvad vil vi med vores vejledning? I ressource-fokuseret/aktiverende vejledning er der fokus på: Handlekompetence Mestring Ressourcefokuseret vejledningsdidaktik.

1.

at planlægge, gennemføre og evaluere vejledningsaktiviteter med fokus på at finde den vejledtes ressourcer Title: Ressourcefokuseret vejledning af Marianne Tolstrup, Author: Bogrobotten, Name: Ressourcefokuseret vejledning af Marianne Tolstrup, Length: 23 pages,. Hvordan kan du hjælpe dem, du vejleder, til at se flere muligheder, blive mere målrettede, få mere tro på egen kunnen og mere håb for fremtiden? Læs om e-bogen Ressourcefokuseret vejledning eller køb den hos Liveboox.

com. E-bogens ISBN er 9788771581430 Vil du gerne hjælpe de personer, du vejleder, til at se flere muligheder, blive mere målrettede og få mere tro på egen kunnen? Ja, selvfølgelig vil du det, for.

Ressourcefokuseret vejledning og undervisning. Vil du gerne hjælpe de personer, du vejleder og underviser, til at bliver mere mentalt robuste, og komme i trivsel?

Ressourcefokuseret vejledning

Leave a Reply