Rigtige mænd - herrego' mad

Sprog: Dansk
Sideantal: 168
Udgivet: 06-11-2015
ISBN10: 8711469331
ISBN-13: 9788711469330

Herrego’ mad fra de fem populære håndværkere fra Rigtige Mænd. Sammen med Den Skaldede Kok har Lindy, Palle, Hammer, Jonas og Søren Smed skabt en kogebog til rigtige mænd. 

Her er livretter, klassikere, morgenmad, juice og desserter på menuen. Opskrifterne indeholder selvfølgelig smuglergrøntsager og er velsmagende og nemme at tilberede. 

De fem håndværkere charmerede sig ind på hele Danmark, da de i januar 2015 tog imod udfordringen om at kvitte både smøger, basser og bajere – og erstatte det med sund mad og drikke. Mere end 1 mio. seere fulgte med i kampen på DR.

Hvis nogen siger, de ikke kan lave mad, så er de fulde af løgn. Alle kan i det mindste følge en opskrift. Eller også tør de ikke – og man er altså en knallert, hvis man ikke tør gå i køkkenet – Søren

Når man er uerfaren og kigger på en opskrift, så bakker man ud, fordi man tror, det tager halvanden time. Men mange af retterne i kogebogen tager næsten ingen tid, så det er bare om at komme i gang! – Hammer

Denne e-bog er udgivet i fixed layout. på www.lrdigital.dk/guide/Fil størrelse: 164270 KB

Opskrift på Palles kartoffel-porre-suppe.

Rigtige mænd har udgivet en kogebog med humor, gode opskrifter og sjove tips til hvordan man får smuglet flere. Rigtige Mænd – Herrego´Mad. I begyndelsen af 2015 løb 6 tv-programmer over skærmen på DR1, hvor man fulgte de fem jyske håndværkere, Søren, Lindy. 12.11.2015 · De fem populære håndværkere fra DR’s tv-program Rigtige mænd charmerede sig ind på hele Danmark, da de i januar tog imod en af deres livs. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your. Læs om Rigtige mænd – herrego’ mad.

E-bogen fås også som eller Bog. E-bogens ISBN er 9788711469330, køb den her Find den billigste pris på Rigtige mænd – herrego’ mad og køb bogen online Herrego’ mad fra de fem populære håndværkere fra Rigtige Mænd. Sammen med Den Skaldede Kok har Lindy, Palle, ‘Hammer’, Jonas og Søren ‘Smed’ skabt en.

Herrego’ mad fra de fem populære håndværkere fra Rigtige Mænd. Sammen med Den Skaldede Kok har Lindy, Palle, ‘Hammer’, Jonas og Søren ‘Smed’ skabt en. Læs om e-bogen Rigtige mænd – herrego’ mad eller køb den hos Liveboox.com.

E-bogens ISBN er 9788711469330 Forfatter: Marianne Albeck, Titel: Rigtige mænd – herrego’ mad, Pris: 177,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Indbundet

Rigtige mænd – herrego’ mad

Leave a Reply