Rødder og vingesus

Sprog: Dansk
Udgivet: 24-10-2014
ISBN10: 875640042X
ISBN-13: 9788756400428

Velkommen om bord, glæd dig til langfart med Ingeborg Kappelgaard som ydmyg guide og lærer! Turen går først til barndomsgården, og vi ser sønderjyske sprogblomster. Der var højt til loftet, godhed, gæstfrihed, latter, slid og musik. Og vemodige tab. Rødderne blev vandet ved familiens bøn og kristenliv i praksis.Så fører hun os til Israel, USA, Afrika, Rumænien, Nørrebro og Beirut. Vi møder intens lytten og respektfulde dialoger med så forskellige folk fra andre religioner og kulturer. – Om dog de kunne møde Herrens kærlighed. Og undervejs mærkes glæden ved at følges med præstemand og døtrene.Kærligheden til fremmede bar frugt. Hun blev en af pionererne i IM’s indvandrerarbejde og ved integrationslinjen på LMH. Der blomstrede gudstjenester for en busfuld fra Sandholmlejren. Venskaber med de lokale på Nørrebro er utallige. – Og hun kalder det hele »gave«.Fil størrelse: 8638 KB

Ingeborg Kappelgaard fortæller i sin biografi »Rødder og vingesus« om et liv, hvor kærligheden til mennesker fra andre kulturer har været det bærende. Ingeborg Kappelgaard (f. 1945), som er født og opvokset i et sønderjysk, missionsk hjem, fortæller om livet med familien, rejser over det meste af verden i. I oktober 2014 blev ‘Rødder og Vingesus’ udgivet på Lohses Forlag. Ingeborgs beretning om sine mange rødder og sine mange rejser har fået en fin modtagelse. Læs om Rødder og vingesus. E-bogens ISBN er 9788756400428, køb den her Rødder og Vingesus; Hvem er vi? Name (påkrævet) Email (påkrævet). Nu er der bedre tid til at holde møder og foredrag og at være med i Kingos Kirkes liv,. Køb Rødder og vingesus – E-bog her.

Rødder og vingesus – E-bog af Ingeborg Kappelgaard. Stort online udvalg af bøger, CD’er & DVD’er. Vi er e-mærket. Bog. Køb ‘Rødder og vingesus’ bog nu. Velkommen om bord, glæd dig til langfart med Ingeborg Kappelgaard som ydmyg guide og lærer! Turen går f. Rødder og vingesus Lev med i Ingeborg Kappelgaards liv, når hun i sin biografi »Rødder og vingesus« deler ud af sine mange oplevelser i mødet med andre. Køb Rødder og vingesus. Velkommen om bord, glæd dig til langfart med Ingeborg Kappelgaard som ydmyg guide og lærer! Turen går først til barndomsgården. Rødder og vingesus. Lev med i Ingeborg Kappelgaards liv, når hun i sin biografi »Rødder og vingesus« deler ud af sine mange oplevelser i mødet med andre kulturer.

Rødder og vingesus

Leave a Reply