Rom varer hele livet

Sprog: Dansk
Sideantal: 301
Udgivet: 20-04-2017
ISBN10: 8711714204
ISBN-13: 9788711714201

I Arne Falk-Rønnes bog Rom varer hele livet fortæller forfatteren og eventyren om sin ungdom som rejseleder for turister den smukke kulturskat af en hovedstad, sin tid som midaldrende journalist i den by, hvor der hele tiden sker noget utroligt og sin alderdom som forfatteren, der drukner i inspiration i Den Evige Stad. Det er fortællingen om de mange berømte og berygtede mennesker, der har betrådt Roms snørklede gader, foreviget dens indbyggere i smukke malerier og skulpturer, fuppet sig frem i livet eller drukket sig sanseløse af champagne og kærlighed.

Rom er de ømme fødders og det åbne og lette sinds by. Sådan vil jeg udtrykke det, hvis jeg skal sige det i én sætning. Intet andet sted på jordkloden bliver du så træt af at trave omkring; intet andet sted får du en næsten fysisk fornemmelse af et hurtigere pulserende sanseliv, i samme øjeblik, du fra dit hotel går ud på gaden.

Arne Falk-Rønne (1920-1992) var en dansk forfatter, journalist, rejseleder og eventyrer. Han har udgivet både rejsehåndbøger og rejsebeskrivelser, og slog for alvor igennem internationalt med en række værker, hvor han følger i flere bibelske personers fodspor. Heraf kan nævnes Abrahams vej til Kanaáns land (1971), Moses’ vej gennem ørkenen (1973) og Du er Peter – en rejse i apostelen Peters fodspor (1976).Fil størrelse: 2648 KB

Bestil bogen Rom varer hele livet af Arne Falk-Rønne i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog Deals.

Læs om Rom varer hele livet. Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788711884690, køb den her Skildringer fra forfatterens mange besøg i Rom, der samtidig introducerer læseren for mange af byens seværdigheder I Arne Falk-Rønnes bog ‘Rom varer hele livet’ fortæller forfatteren og eventyren om sin ungdom som rejseleder for turister den smukke kulturskat af en hovedstad ‘Roma varer hele livet’ av Arne Falk-Rønne – Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka. varer hele livet Oslo KrF • Stortingsvalget 2017. Vi trenger verdier som varer og verdier som varmer.. Et samfunn med rom for alle! husk godt hele livet. I Arne Falk-Rønnes bog ‘Rom varer hele livet’ fortæller forfatteren og eventyren om sin ungdom som rejseleder for turister den smukke. T E M A P L A N F O R S O L A Visjon for birkenesbarnehagene: En god barndom varer hele livet Hei,. I barnehagen vil vi derfor skape rom for undring,. En god barndom varer hele livet! Hvordan bygge et samfunn som fremmer robuste barn og unge? 1 Dialogseminar april 2013 En liten øvelse. I løpet av de to siste ukene. En god barndom varer hele livet! Arendal KrF ønsker trygge familier som sammen med landets beste barnehagelærere og lærere gir barna en god start på livet.

Rom varer hele livet

Leave a Reply