Rumklang

Sprog: Dansk
Sideantal: 80
Udgivet: 28-08-2015
ISBN10: 8771707557
ISBN-13: 9788771707557

Rumklang er Jonas Gülstorffs fjerde digtsamling. Denne gang møder ordene hans anden passion, musikken. Med over ti albums bag sig og tusindvis af timer brugt på at øve, indspille og producere, prøver han at forstå hvor musikken kommer fra og beskrive den. Jonas Gülstorff flyttede til New York i 2009, og der blev skriveriet suppleret med et job i New Yorks største boghandler. Han har tidligere arbejdet som studievært, skuespiller og som performer på den danske spoken-word scene, hvor han med bandet Poeten og Lillebror har tuneret i hele landet. Som producer har han b.la. produceret albums for Szhirley, Karl Bille og Saseline. Coveret til Rumklang er lavet af den Amerikanske kunster Colin Ruel.Fil størrelse: 988 KB

Rumklang. 291 likes. Et nyt ekstraordinært projekt til dig, der ikke kan lade musikken være. Musikalske workshops for musikskoleelever i Region Sjælland. © 2016 by RUMklang.

PROJEKTER. RUMklang Arkitektur&design. PROJEKTER; OM RUMklang; KONTAKT © 2016 by RUMklang. Rumklang er et nyt audiofacility i Kbenhavn. Rumklang er et nyt audiofacility i kbenhavn. Steffen Breum, tonemester [email protected], 2685 5950. RUMklang er et mindre Aarhusiansk arkitekt firma med forkus på arkitektur, design og interiør. Rumklang er stiftet af Arkitekt MAA Rebekka Nielsen, der siden sin. Velkommen til Rumklangs univers. Danmarks Latterligste Band. Rumklang, Herning, Denmark. 479 likes · 1 talking about this. Vi er en rytmisk vokalgruppe på 16 piger mellem 15 og 21 år, der fortolker nutidig rytmisk. De-esse rumklang Det samme gælder, hvis du vil de-esse på rumklangen. For at undgå sibilanteksplosioner i rumklangen (kraftige s-lyde som hvisler),. Undergrunden indenfor kunsthåndværk, design og kunst kommer op til overfladen! Alt det man ikke ser andre steder i uhøjtidelig opsætning! Vi er 2. Efterklang også kaldet rumklang er en langsomt udklingende lyd i et rum, efter den orignale kilde er blevet tavs.

Efterklang måles som den tid lyden tager at dø ud. Rumklang. 290 Synes godt om. Et nyt ekstraordinært projekt til dig, der ikke kan lade musikken være. Musikalske workshops for musikskoleelever i Region.

Rumklang

Leave a Reply