Rundt omkring

Sprog: Dansk
Sideantal: 157
Udgivet: 27-10-2015
ISBN10: 8779737730
ISBN-13: 9788779737730
Forlag: Tiderne Skifter

Rundt omkring består af 78 prosastykker nogle korte det korteste er på to ord andre længere. Mini-essays kan man kalde dem men forfatteren foretrækker stykker fordi han her som i sine seneste bøger nedbryder forskelle på genrer især forskellen på (ræsonnerende) prosa og poesi ligeså vel som på humor og alvor. Tonen i bogen er gennemgående munter og der er et præg af lethed uanset nogle af temaernes tyngde. Spredt rundt omkring er der stykker der bare fastholder en tilstand stemning eller situation: En café en fugl en belysning i en have børn der vinker til et tog osv. De er der fordi de er der: Fordi livet er til og vi er til i det. Men Rundt omkring rummer også en del gennemgående temaer som danner sammenhængen i bogen. Demokratiets tilstand og hvad det skal udvikle sig til er et af dem. Valget 2015 kommenteres bl.a. gennem analyser af de fire gamle partier. Herunder hører også et opgør med Søren Krarup og med hysteriet omkring ytringsfriheden og terror. Et andet tema er spændingen mellem utopi og det forhenværende. Herind i væves Vesteuropas fælles middelalder da Danmark var katolsk og den herskende ideologi den kristne utopi. Et tredje tema er forfatterens egen historie fra besættelsestiden til nu hvor han snart er 80 år.

Klikk på bilda så blir dei større.

Det var tittelen på den fantastiske turen vi hadde i mars /april. Vi reiste med Albatros og vår hyggelige og kunnskapsrike På tur med Rundtomkring tar vi deg med til det vakreste Kreta kan by på, i et område der de færreste turister finner veien. 15.

10.2012 · Det er tidleg morgon, og spennande å komme ut å sjå seg rundt. Dette er ein tur vi har hatt store forventningar til. Har lese litt om dei største byane.

Frodig fottur langs kysten og i raviner. Dette er en uke som passer for deg som ønsker et fotturprogram uten de store høydeforskjellene. I tillegg til fotturer. 01.02.

2011 · Sender X – Geh Fort djsaxnot. Loading. Unsubscribe from djsaxnot?. Einar Rose – Bare Rundt Omkring – Duration: 2:46. Arne Garvik 3,685 views. Se oversigten over arrangementer, udflugter, musik- og teaterforestillinger i Midt- og Vestjylland. Det er lavmælt og tyst – men under den stille og beskedne overflade lurer de store menneskelige dramaer, kampe og kriser; novellerne foregår alle på landet eller i. 09.04.2011 · Xander, Mai-Britt og morfar på en lille køretur rundt i området omkring Faaborg Attention music fans. Microsoft Store will stop selling music on 31 December. Download your tracks and read our FAQ for more info. Det er lavmælt og tyst – men under den stille og beskedne overflade lurer de store menneskelige dramaer, kampe og kriser; novellerne foregår alle på landet eller i.

Rundt omkring

Leave a Reply