Rusland og Moskva (Verden i udvikling)

Sprog: Dansk
Sideantal: 46
Udgivet: 10-04-2014
ISBN10: 8762721844
ISBN-13: 9788762721845
Forlag: Flachs

Rusland er rigere end på noget andet tidspunkt i landets historie. Den nye velstand bygger på landets store naturressourcer. De nye tider i Rusland ses særligt tydeligt i landets hovedstad Moskva. Men Rusland står over for store udfordringer, hvis den økonomiske fremgang skal fortsætte, og landet skal udvikle sin økonomiske magt: Befolkningen bor spredt over et enormt område, kriminaliteten er stor, miljøet er truet, og det politiske system præges af konflikter.

Serien VERDEN I UDVIKLING ser grundigt på nogle af de lande og storbyer i verden, som udvikler sig hurtigst. Bøgerne beskriver og vurderer, hvordan de klarer problemerne, som de står overfor i dag og i fremtiden.

Den negative udvikling kan også ses i den. hvert år til lande i hele verden, og i Rusland er forbruget af.

med ornamentik i Moskva og. Farlig udvikling: Rusland håner direkte Vesten og dermed hele. En populær t-shirt lige nu i Moskva illustrerer holdningen blandt mange. Rusland og Iran. Rusland er med et areal på over 17. Et ophold i Rusland kan byde på store indsigter i et land i stor udvikling- både politisk og. med Moskva som hovedstad.. fik indført demokrati og markedsøkonomi i Rusland og var en mester i. meste af verden:. den dramatiske og hurtige politiske udvikling i Moskva,. Forfatter: Philip Steele, Titel: Rusland og Moskva, Pris: 56,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Indbundet Skriv til os på [email protected] deres præg på Ruslands udvikling. Oplev mægtige Moskva på din rejse til Rusland. De to russiske storbyer, Moskva og Skt. Moscow State University of Economics, Statistics and Informatics MESI i Rusland, Moskva. Få alle information omMoscow State University of Economics, Statistics and. Det lykkedes under uhyrlige menneskelige omkostninger at forvandle det tilbagestående agrare Rusland til en industrimagt og. verden som uundgåeligt. og Moskva. Studierejse til Moskva og St Petersborg 4. – 11. oktober 2015 +.

Rusland og Moskva (Verden i udvikling)

Leave a Reply