Så gør det dog!

Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Udgivet: 12-05-2016
ISBN10: 8771709983
ISBN-13: 9788771709988
Forlag: FADL´s Forlag

OBS: BOOKS ON DEMAND UDGIVELSE

Kender du det, at det kan være svært at få tingene gjort? Måske har du en drøm om at tabe dig 10 kg, eller måske får du ikke spurgt din chef om den forfremmelse, du længe har ønsket dig. Måske er det de små forandringer i din hverdag, som du ved, ville gøre den bedre – men som du aldrig rigtigt når frem til …

Den gode nyhed er, at du i denne bog får redskaberne til at få gjort noget ved det.

SÅ GØR DET DOG! er en lettilgængelig og konkret guide, der på uformel vis hjælper dig med den kunst, det er, at blive rigtig, rigtig god til at komme fra A til B. Derudover får du til hvert trin flere lærerige øvelser, så du med det samme kan begynde at omsætte teorien til praksis.

Der findes ingen quick fixes, når det handler om at få tingene til at ske. Men med SÅ GØR DET DOG! i hånden finder du efterhånden ud af, hvordan du bedre kan aktivere og bruge de ressourser, du har. Og så er du godt i gang med at skabe både små og store positive forandringer i dig liv.

Store Rabatter her De Beste Priser Nå – God Kvalitet Shop enkelt online her! 07.09.2016 · Judge says man asked for ‘lawyer dog’, not attorney – Duration: 25:14. Lawful Masses with Leonard French 18,532 views 24.05.2012 · Det er ikke bare i Danmark, at børsmæglere kan være hysteriske kællinger. På denne her side af dammen er tonen blandt de professionelle aktiehandlere. ‘Som teolog er jeg optaget af at lytte til en-til-en-aktørerne i samfundet.’ Sognepræst Andreas Christensen fra Hellig Kors Kirke skriver om en indsamling blandt. I kan komme med alle jeres kodekser og tillidsreformer men først når i gør noget ved alle de dårlige offentlige ledere, så får i min opbakning og tillid. Køb Så gør det dog – E-bog her. Så gør det dog – E-bog af Tanja Lewis. Stort online udvalg af bøger, CD’er & DVD’er. Vi er e-mærket. Bog & Mystik. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get. Performance Power. Naturligt Lederskab. Sundt Flow. v/Tanja Lewis. JA, Giv mig besked Om Launch 16.10.2010 · Ledige har brug for værktøjer til at løfte sig selv og hinanden til arbejde. Vi har brug for en meningsfuld og opbyggende indsats, der står i stærk.

11.10.2017 · Læserbrev: Igen igen er afbureaukratisering og regelforenkling af de offentlige arbejdspladser på dagsordenen. Det er ikke første gang det sker og helt. Forfatter: Tanja Lewis, Titel: Så gør det dog!, Pris: 142,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Paperback Store Rabatter her De Beste Priser Nå – God Kvalitet Shop enkelt online her!

Så gør det dog!

Leave a Reply