Særligt sensitives guide

Sprog: Dansk
Udgivet: 12-06-2017
ISBN10: 8702190559
ISBN-13: 9788702190557

Omkring hvert femte menneske har et særligt fintmærkende nervesystem. Det er på den ene side en stor gave, da det giver adgang til kreativitet, medfølelse og dyb værdsættelse af skønhed og nærhed. På den anden side giver det større belastninger i forbindelse med for eksempel støj, lys, dufte, tidspres og udfordrende socialt samvær.

Denne håndbog indeholder praktisk vejledning og øvelser, som særligt sensitive kan bruge til at finde indre ro i en enhver situation. Bogen er bygget op som et årskursus, så der uge for uge kan arbejdes med bestemte aspekter af dagligdagen som parforhold, arbejde og tidspres.

Guiden er en letlæst, direkte anvendelig øvelsesbog, som sigter på at give sensitive den fornødne fred og tryghed til at nyde tilværelsen og til at trives med deres følsomhed uden at blive overvældet.

Ted Zeff (www.hspsurvival.com) er psykolog i San Francisco og arbejder efter de samme principper som Elaine Aron, forfatter til Særligt sensitive mennesker.Fil størrelse: 619 KB

HSP foreningen i Danmark – for alle med det særligt sensitive personlighedstræk eller som vil vide mere om det Kurser; Bøger. Sensitive Børn og Voksne: Bog og Videokursus; Sensitive Børn – Fra Sårbarhed til Styrke. Bog; Særligt Sensitives Trivsel: DVD; Indre Ro – en. Kurser; Bøger. Sensitive Børn og Voksne: Bog og Videokursus; Sensitive Børn – Fra Sårbarhed til Styrke. Bog; Særligt Sensitives Trivsel: DVD; Indre Ro – en. Særligt sensitive mennsker er ikke ret gode til engagere sig med ‘med distance’. De søger oftest dybe, meningsfulde forhold, der bygger på gensidig forståelse. Mit navn er Dorthe Kastberg Rasmussen. Jeg er selv særligt sensitiv, har 2 børn som er sensitive på vidt forskellige måder og er lærer. Jeg har de sidste 2 år. Et særligt kursus for personer, der i deres arbejde er i kontakt med ‘mennesker man ikke kan nå’.

Særligt sensitives guide

Leave a Reply