Sammen på tværs af døden

Sprog: Dansk
Udgivet: 27-03-2017
ISBN10: 8702233975
ISBN-13: 9788702233971

Lægen og forfatteren Elisa Medhus havde aldrig troet på et liv efter døden, men da hendes søn Erik døde, slog det hendes verdensbillede fuldstændig i stykker, og hun opsøgte i sin fortvivlelse et spirituelt medium.

Til sin store overraskelse oplevede hun, at Erik talte til hende gennem mediet – hans personlighed, humor og ligefremme ungdommelige måde at tale på kom klart igennem. Desuden formidlede mediet information, som hun umuligt kunne have haft kendskab til, såsom at Erik som teenager var blevet diagnosticeret med en bipolar lidelse, og at han havde skudt sig selv siddende i en stol ved skrivebordet på sit værelse.

Sammen på tværs af døden er en stærk og bevægende beretning, som bringer dyb indsigt i dødsprocessen, livet efter livet, hvad der sker med dem, som har taget deres eget liv, sjælens rejse, meningen med livet og det at være menneske.

Bogen er på samme tid gribende, alvorlig, indsigtsfuld og yderst opløftende.

Fil størrelse: 486 KB

Køb Sammen på tværs af døden her. Sammen på tværs af døden af Elisa Medhus. Stort online udvalg af bøger, CD’er & DVD’er. Vi er e-mærket. Bog & Mystik. Køb Sammen på tværs af døden – E-bog her. Sammen på tværs af døden – E-bog af Elisa Medhus. Stort online udvalg af bøger, CD’er & DVD’er. Vi er e-mærket. Bog.

Køb ‘Sammen på tværs af døden’ bog nu. Lægen og forfatteren Elisa Medhus havde aldrig troet på et liv efter døden, men da. Køb ‘Sammen på tværs af døden’ bog nu. Lægen og forfatteren Elisa Medhus havde aldrig troet på et liv efter døden, men da. Lægen og forfatteren Elisa Medhus havde aldrig troet på et liv efter døden, men da hendes søn Erik døde, slog det hendes verdensbillede fuldstændig i stykker. Forfatter: Elisa Medhus, Titel: Sammen på tværs af døden, Pris: 252,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Læs om Sammen på tværs af døden – en mor og hendes afdøde søn i samtale om det, der venter os. Udgivet af Det Blå Hus. Bogen fås også som eller Brugt bog. Elisa Medhus havde aldrig troet på et liv efter døden, men alt ændrede sig, da hendes 20-årige søn Erik tog sit eget liv og via et medium begyndte at kommunikere.

Sammen på tværs af døden: en mor og hendes afdøde søn i samtale om det, der (Forfatter: Elisa Medhus, Forlag: Det Blå Hus, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN. Sammen på tvers av døden (Heftet) av forfatter Elisa Medhus. Mind, Body, Spirit. Pris kr 379. Bla i boka. Se flere bøker fra Elisa Medhus.

Sammen på tværs af døden

Leave a Reply