Samskabelse og socialt entreprenørskab

Sprog: Dansk
Sideantal: 300
Udgivet: 26-07-2016
ISBN10: 8741264301
ISBN-13: 9788741264301
Forlag: Hans Reitzel

I disse år er der stort fokus på innovation og kreativitet, både på arbejdsmarkedet og på landets uddannelser. Med Samskabelse og socialt entreprenørskab får alle på professionsuddannelserne en grundbog, der handler om social innovation og entreprenørskab.

Bag Samskabelse og socialt entreprenørskab er en lang række forfatter som f.eks. Andy Højholdt, Jeanette Svendsen, Dorthe Lau, Esben Hulgård og Mette Lyager. De giver teoretiske perspektiver på de ting der kendetegner innovationsarbejde og på de begreber, der berører emnet. Derudover fører de teorien over i praksis med en række cases fra den virkelige verden.

Presset på velfærdsinstitutionerne i form af øgede forventninger og krav fra borgerne og samtidigt stadig snævre økonomiske rammer, øger behovet for en mere.

Samskabelse og socialt entreprenørskab. Samskabelse og socialt entreprenørskab er en ny grundbog til professionsuddannelserne, som giver et indblik i de mange. Der er behov for en mere innovativ og kreativ praksis i velfærdsinstitutionerne.

Det afspejler sig i professionsuddannelserne, hvor emner som social i Læs om Samskabelse og socialt entreprenørskab. Bogens ISBN er 9788741264301, køb den her Forfatter: Andy Højholdt, Titel: Samskabelse og socialt entreprenørskab, Pris: 255,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Samskabelse og socialt entreprenørskab er en casebaseret grundbog til professionsuddannelserne, redigeret af undervisere ved VIA University College. Samskabelse og social innovation i praksis Oplæg for MSE-studerende, RUC 6. marts 2015 Ia Brix Ohmann Konsulent & facilitator, Master i Socialt Entreprenørskab (MSE5) Læs om Samskabelse og socialt entreprenørskab i kategorien Samfund div. med ISBN nr. 9788741264301 fra forlaget Hans Reitzel. Der er behov for en mere innovativ og. Samskabelse | Socialt entreprenørskab | Fællesskaber, der genskaber velfærd.. Center for socialt arbejde og forvaltning og PhD i social forandring. Social innovation, samskabelse, partnerskab Oplæg og diskussion UC Syd 3. oktober 2014 Ia Brix Ohmann Konsulent/Facilitator, Master i Socialt Entreprenørskab

Samskabelse og socialt entreprenørskab

Leave a Reply