Samtaler med et træ

Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Udgivet: 26-02-2013
ISBN10: 8799403447
ISBN-13: 9788799403448
Forlag: StemningsHotellet

Hvordan forholder man sig til det moderne menneskes afhængighed over for computeren og andre medier?

For at få ro til at finde svaret, opsøger forfatteren kirkegården. Her taler han problemerne igennem med et gammelt egetræ, som begejstret lever sig ind i beretningen om hans dag med alle dens impulser, tilbud og krav.

Samtaler med et træ er et forsøg på at vise forskellen på verdens viden og træets visdom, på information og klogskab, og et opgør med myten om at information er god og nyttig til alle tider i alle sammenhæng. Bogen er en odyssé gennem alle de problemer, som det moderne samfunds opmærksomhedskrige starter, og ved forfatterens beretning forundres træet over computernes og informationshungerens magt over menneskers fantasi, deres vaner, deres liv.

Bogen er fuld af humor, alvor, satire, ironi og ærlighed. Den er således en vigtig modgift mod den ureflekterede betagelse af teknologiens muligheder. Bogen er udgivet internationalt og har solgt mere end 12000 eksemplarer i Danmark. I Danmark har den modtaget en pris fra forfatterforeningen for at være årets mest interessante bud på en anderledes fagbog.

Et uddrag af bogen kan læses på: www.stemningshotellet.dk

Af litteraturstuderende Marie Sæhl Sørensen ” Hvis verden kunne skrive selv, ville den skrive som Tolstoj.” Samtaler med et træ er et forsøg på at vise forskellen på verdens viden og træets visdom, på information og klogskab, og et opgør med myten om at information. Samtaler med et træ Carsten Graff Pris Bøger: Samtaler med et træ pdf – (KR 0.00); Samtaler med et træ fb2 – (KR 0.00); Samtaler med et træ epub – (KR 0.00); Forfatter: Carsten Graff, Titel: Samtaler med et træ. VERSION TO, Pris: 102,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Køb ‘Samtaler med et træ – Version to’ bog nu. Danmarks førende anti-computer-‘bibel’. Dermed er det også et paradoks at den nu. Senest opdateret 19. november.

Samtaler med et træ Af GRAFF, CARSTEN. 1. udgave fra 1996 på forlaget Borgen. Kategori: Filosofi. pris: 60 kr – stand. I 90’erne skrev Carsten Graff denne bestseller om computerens- og teknologiens filosofi. Nu er den skrevet op til en 2013 udgave som også er udgivet internationalt.

Læs om Samtaler med et træ – version to en tidløs rejse i visdommens og computerens filosofi. Udgivet af StemningsHotellet. Bogen fås også som eller Brugt bog. Samtaler med et træ Carsten Graff ISBN-13 978-87-21-00541-2 Hardback – 1996, 1. udgave, Borgen Hvordan forholder man sig til det moderne menneskes afhængighed over for computeren og andre medier? For at få ro til at finde svaret, opsøger forfatteren.

Samtaler med et træ

Leave a Reply