Simeon og drengen

Sprog: Dansk
Sideantal: 37
Udgivet: 13-10-2010
ISBN10: 8775236435
ISBN-13: 9788775236435
Forlag: Bibelselskabet

Et grydeklart krybbespil med tyngde

Simeon og drengen henvender sig til de 10-14-årige, hvor man kan tage fat om de tungere emner: Den forhærdede Kong Herodes, barnemordet i Jerusalem og kampen imellem lys og mørke.

Simeon og drengen er et poetisk teaterstykke med 3 nykomponerede sange. Det anvender kirkerummet som kulisse og inddrager menigheden i dramaet, så tilskuerne ikke bare er publikum men en aktiv deltagende menighed.

Stykket foregår i templet i Jerusalem, hvor den gamle Simeon sidder om nattenog oplever hele historien i sine syner. Dramaet viser, at Jesus fødes ind i et samfund i krise, men også et samfund, der rummer et stærkt håb fra de gamle profetier om en bedre fremtid. Krybbespillet kan indstuderes på 6-8 øvegange, manuskriptet rummer gode råd og vejledning, og stykket kan bruges som en årligt tilbagevendende begivenhed.

Musik af Kåre Gade

Her er en bibelside.

Jesu fødsel. v1 Og det skete i de dage, at der udgik en befaling fra kejser Augustus om at holde folketælling i hele verden. 2.søndag i advent. Undergangen er en overgang. Jesus sagde: ”Og der skal ske tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene gribes af angst. Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150.000 bøger. Mindst 75.

000 af bøgerne er danske. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk.

Save 50-75% and FREE SHIPPING. Museum Quality Oil Painting Reproductions. Hand-Painted Painting On Canvas. Direct From Studio & Big Selections

Simeon og drengen

Leave a Reply