Sinon

Sprog: Dansk
Sideantal: 340
Udgivet: 22-05-2015
ISBN10: 8771463992
ISBN-13: 9788771463996

Eric Söderqvists kone, Hanna, er den eneste, der har overlevet at blive ramt af en ny, aggressiv virus, der er begyndt at sprede sig i Europa. Hendes blod indeholder de antistoffer, der skal til for at fremstille en vaccine, og såvel de svenske myndigheder som et lyssky biotechfirma arbejder på højtryk for at fremstille vaccinen. Rachel Papo er Mossad-agent og en gammel bekendt af Eric. Da hun dukker op i den svenske skærgård, er det for længst gået op for Eric og Hanna, at Hannas liv er i fare, og de er parate til at tage imod Rachels hjælp. Men Rachel har sin egen dagsorden, som de ikke kender.SINON er en thriller om hævnlyst, magtbegær og hensynsløshed og en fortsættelse til MONA.Sehlbergs nummer to er en medicoteknologithriller, der bombarderer læseren med videnskabelige facts og samtidig holder et forrygende tempo i anvendelsen af gode gamle spændingsgreb som hurtige sceneskift med deraf følgende cliffhangers…Jyllands-Posten Sinon er en international thriller, der i den grad kan pirre selv en trænet thrillerlæsers galvaniserede nerver.Lolland-Falsters FolketidendeVelskrevet international thriller af bedste karat.LektørudtalelseSinon er en drøngod, intelligent og original historie om terror i alle former, fanatisme, hemmelige agenter, politik, hævn og grådighed, men også en historie om kærlighed og om at gøre det rigtige i umulige situationer.Vildmedkrimi.dkFil størrelse: 422 KB

This is my lovely nightcore channel :3 I mainly make nightcore from songs that gives you a feel or two, but can surprise you with something new, once in.

Asada Shino (朝田 詩乃, Asada Shino), known as Sinon (シノン, Shinon) in «Gun Gale Online» (GGO. Standalone test spies, stubs and mocks for JavaScript. No dependencies, works with any unit testing framework. Sinon means “agriculture and prosperity.” By maintaining quality, Sinon has become a global presence. We maintain that same standard of quality in everything we. Sinon Kramer. Log in or sign up to contact Sinon Kramer or find more of your friends. The latest Tweets from SINON (@SINON_REBORN). previously EMAIL PRANKSTER™. DMs open. social engineer.

into animal rights & mental health & infosec. @EP_RAID

Sinon

Leave a Reply