Skibenes Ø

Sprog: Dansk
Udgivet: 03-03-2015
ISBN-13: 9788740472257

På Bornholm er klipperne mange steder fyldt med helleristninger, magiske billeder fra bronzealderens verden for ca. 3000 år siden. Og netop denne verden åbner sig for handelsmanden Agatheiros fra Kreta og den ægyptiske skriver Maat-sbau, da de skal finde et hjem til en stor gave fra guderne. Vi følger deres dramatiske rejse gennem Vesteuropa, hvor de undervejs havner i lokale konflikter på Møn og Bornholm, men også lærer mange mysterier og kærligheden at kende

Napoleonskrigene Krigen fortsatte ude i Europa. Frankrig havde krigslykken på sin side og vandt alle de slag, som dets hære udkæmpede. Franskmændene havde nemlig. På Arsenaløen fandtes oprindeligt hovedporten til Nyholm (Nyholm var oprindeligt ikke bare navnet på den nordlige ø, men navnet på hele flådens område i havnen.

‘K O M P A G N I E T’ Om livet i ØK EAC skibe. Side 84. Så har ‘Mestrene’ offentliggjort artiklen, kan du også bruge den, så værsgo´ Inviter kunder, medarbejdere eller gæster på en fisketur med bespisning på Øresund. Vores skibe har opvarmede saloner over dæk. Alle kan deltage.

Med Isle of Skye – Ud og hjemrejse via Holland og direkte til Newcastle med Dfds Generel information. Land: Danmark Position: 57° 43´N, 10° 35´Ø Sprog: Dansk Kurs: Danske kroner Krydstogt sæson: April-september Middel temperaturer: Maj 10.

7. Udklip fra bogen: Ude på ‘det store brølende ocean’ som andenstyrmanden plejede at sige, var der ikke så meget for en purser at gøre, så jeg kastede.

Læs om landskabet, geologien, dyre- og plantelivet samt kulturhistorien på Skagens Gren Krydstogt med Celebrity, Royal Caribbean, Silversea, Costa Cruises, Cunard m.fl.

Krydstogt i hele verden. Tal med vores krydstogt eksperter om næste rejse. Minestrygning gemmen 60 år: Dengang da miner var noget man strøg. En historisk tilbageblik på minestrygning i danske far-vande og om miners ibrugtagning i Danmark

Skibenes Ø

Leave a Reply