Skjulte fejl og mangler (Dicte Svendsen krimi)

Sprog: Dansk
Sideantal: 339
Udgivet: 02-04-2010
ISBN10: 8711413905
ISBN-13: 9788711413906

Den første fortælling Århus-journalisten Dicte Svendssen hedder Skjulte fejl og mangler, som bl.a. har dannet grundlag for TV-serien Dicte. 40-årige Dicte er mor til Rosa på 16 år og er netop flyttet ind i en gammel rockerborg. Det varer dog ikke længe, før hun involveres i en modsag om et lille, dødt barn, som hun finder i en balge i Århus Å. Sagen rører Dicte dybere end normalt.

Skjulte fejl og mangler er den hæsblæsende første del i Elsebeth Egholms succesrige krimiserie om den modige og stædige Dicte. Plottet er aldeles skarpt og velskrevet, og du kan ikke undgå at blive revet med.

Advarsel! – Handling, afslutning og/eller plot afsløres i det følgende. Den nyskilte journalist Dicte Svendsen, flytter hjem til sin fødeby Aarhus sammen med. Porträt von Elsebeth Egholm: Biographie, Bibliographie, Krimis von Elsebeth Egholm in chronologischer Reihenfolge, Buchbesprechungen, Lesermeinungen – mehr auf Krimi. Bøger til socialrådgiveruddannelsen, Anderkendelse og dømmekraft i socialt arbejde, 1.

udgave Købt fra ny. Ingen overstregninger – men lidt bukket omslag.

Skjulte fejl og mangler (Dicte Svendsen krimi)

Leave a Reply