Skyggen fra fortiden

Sprog: Dansk
Sideantal: 285
Udgivet: 08-06-2015
ISBN10: 8793328354
ISBN-13: 9788793328358
Forlag: Mellemgaard

Livet går sin vante gang i den jyske lilleby. Indtil den julenat, hvor det brutale mord bliver begået. Yan de tee dai ru jak – den mystiske besked på badeværelsesspejlet er skrevet i blod, og det varer ikke længe, før sladderen går. Er det muslimerne eller polakkerne, der har gjort det? Det må jo være sådan nogen som dem; her var så dejligt fredeligt, indtil de fremmede kom.

Kriminalinspektør Jørgensen kommer på hårdt arbejde. Byboerne sidder tungt på deres hemmeligheder, og ingen er villige til at hjælpe efterforskningsarbejdet, hvis det går ud over deres komfortable eksistens. Men morderen er ikke færdig, og spørgsmålet bliver hurtigt, hvor meget blod en livsløgn er værd.

Uddrag af bogen

Det var en af de lyse nætter. Solen var ved at gå ned, vinden var svag, men der kunne stadig høres en raslen i de små blade på den store bævreasp i det gamle egekrat. I luften hang der en duft fra rønnetræets blomster. Det stod lige nu fyldt med små hvide blomster. Kom man tæt på træet, var duften tung og lidt ubehagelig, men på afstand virkede den inciterende. Hvepsene havde haft travlt hele dagen, men var nu vendt tilbage til boet.

Lette fodtrin, spinkle pigeben, hastigt åndedræt. Med et flængede et skrig gennem luften. Et rålam spidsede øren, så trykkede den sig ned i sit skjul. En lille mus kom løbende, den standsede op, så mærkede den en stikkende smerte, den løb, men kunne ikke styre sine ben. Snart faldt den om og spjættede. Hugormen fulgte duftsporet, og kom glidende gennem græsset.

Der kom flere skrig, fnisen og hæse stemmer. ”Mor hjælp mig,” lød det med hulkende stemme. ”Lad mig være, lad mig gå.”

Om forfatteren

HANS MØLLER KRISTENSEN (f. 1934) blev uddannet dyrlæge i 1960 og fagdyrlæge vedr. kvægsygdomme i 1993. Han har skrevet en del veterinærfaglige artikler og fik i 1981 Novos skribentpris for en artikel til Dansk Veterinærtidsskrift. I 1995 debuterede han som romanforfatter med Ingen må være træl. Han er gift med Elly, som han har tre døtre og seks børnebørn med.

Det har gått ett år siden Dr. Norman Spencer var utro mot sin vakre kone, Claire. Ettersom Claire fortsatt er totalt uvitende om sannheten og forholdet. Showcase yourself on IMDb & Amazon. Go to IMDbPro | Help; Sign in with Facebook Other Sign in options. There was an error trying to load your rating for. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your. Teknologi gør svag Teknologi gør vag Teknologi gør gold Teknologi gør kold Teknologi gør ensom – ingen tvivl herom Det kolde, golde og svage menneske.

Skyggen Fra Fortiden bog: Steen bor sammen med sin familie i den lille, rare by, Fjordby.

I byen bor også Steens venner Stine og Jonas. Steen er glad fo. skyggen fra fortiden Download skyggen fra fortiden or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get skyggen fra fortiden book now. Læs om Skyggen fra fortiden. Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788793328358, køb den her Steen bor sammen med sin familie i den lille, rare by, Fjordby. I byen bor også Steens venner Stine og Jonas. Steen er glad for at bo i Fjordby, for her. Køb Skyggen fra fortiden/Gods og gyldne drømme. Skyggen fra fortiden Et historisk fund fører arkitekten Logan Cascini sammen med hans ekskæreste Lucia. Alf G.

Mathiessen. Skyggen fra fortiden. Språk: Bokmål. Mira kidnappes av personer med politiske ambisjoner. Hun trekkes inn i en voksenverden hvor et.

Skyggen fra fortiden

Leave a Reply