Slank med Sirt kuren

Sprog: Dansk
Sideantal: 269
Udgivet: 20-01-2016
ISBN10: 8771596615
ISBN-13: 9788771596618

Mørk chokolade, rødvin, grønkål, valnødder, jordbær – det er alt sammen eksempler på sirtfoods, en række helt almindelige fødevarer, der nemt kan skaffes, og som alle har råd til at købe.Sirtfoods aktiverer sirtuinerne, de såkaldte ”slanke- og sundheds”-gener i din krop. Det er de samme gener, som aktiveres af faste og træning. Det helt unikke ved sirtfoods er, at de ikke blot hjælper dig til at forbrænde fedt, men også til at bevare eller forøge din muskelmasse. Det er afgørende for at kunne holde et vægttab og være sund.Sirtkuren er afprøvet i forsøg, der gav et indledende vægttab på 3,2 kg på kun 7 dage, og som samtidig styrkede muskelmassen. Det er en kur, der opfordrer dig til generelt at indtage masser af sirtfoods. Og dermed er det også en inkluderende kur, der fokuserer på alt det, du gerne må spise, frem for det, du ikke må spise.Fil størrelse: 458 KB

Reserve em Apartamentos Med Ramblas Melhores preços, sem custos reserva Hotéis próximos de Festival Med. Grandes preços, sem custos reserva Apartamentos da Balaia, Albufeira. Grandes preços, sem custos reserva Køb ‘Slank med sirt-kuren’ bog nu.

Mørk chokolade, rødvin, grønkål, valnødder, jordbær – det er alt sammen eksempler p&#229. Mad med særligt slankende effekt ’Sirtfoods’ er betegnelsen for en bestemt gruppe madvarer,. Her fortæller personer, som har prøvet SIRT-kuren,. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get. Mørk chokolade, rødvin, grønkål, valnødder, jordbær – det er alt sammen eksempler på sirtfoods, en række helt almindelige fødevarer, der nemt kan skaffes. Sirt kuren, spis dig slank 6 superfoods, der slanker: Sund & slank med sirt Læs om Slank med Sirt kuren. E-bogens ISBN er 9788771596618, køb den her Der må som sagt ikke varieres eller ændres i kuren hvis man ønsker effekten. Der siges at man kan tabe op til fem kilo på de tre dage.. Er igang med kuren nu,. Mørk chokolade, rødvin, grønkål, valnødder, jordbær – det er alt sammen eksempler på sirtfoods, en række helt almindelige fødevarer, der nemt kan skaffes. Læs om e-bogen Slank med Sirt kuren eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788771596618 Slank Med Sirt-Kuren bog: Mørk chokolade, rødvin, grønkål, valnødder, jordbær – det er alt sammen eksempler på sirtfoods, en række helt alminde.

Slank med Sirt kuren

Leave a Reply