Smagen af græskar

Sprog: Dansk
Sideantal: 125
Udgivet: 15-09-2014
ISBN10: 8793159048
ISBN-13: 9788793159044
Forlag: Koustrup & Co.

Maren Korsgaard, ekspert i frugt og bær og forsker på Pometet, gennemgår de mange græskar-sorter, der kan dyrkes i Danmark. Græskar og squash udmærker sig ikke blot ved deres varierende former, men også ved deres forskelligartede smag, tekstur, næringsindhold, vitaminer og sundhedsfremmende stoffer. Som de andre af Koustrups have-mad-bøger er cirka halvdelen af bogen opskrifter. Her anvendes græskar til supper, hovedretter, tilbehør, desserter, bagværk og syltning.

Bogen er illustreret med nye, i høj grad spiselige akvareller af Kirsten Tind og med lækre madfotos af Bjarni Jacobsen.

En oplagt værtindegave til Halloween – og alle andre tidspunkter. Som bekendt er græskar køkkenhavens frodigste plante, som man altid mangler ideer til at anvende frugten af.

Køb ‘Smagen af GRÆSKAR’ bog nu. Maren Korsgaard, ekspert i frugt og bær og forsker på Pometet, gennemgår de mange gr.

Smagen af Græskar. SMAGEN AF GRÆSKAR gennemgår 20 af de mest velsmagende danske græskar sorter, giver råd om dyrkning og anvendelse og en række opskrifter til inspiration.

Et par halloween-ideer indgår også. Der er mange grunde til at spise græskar og til at gastronomer nu anvender de forskellige græskarsorter i madlavningen. ‘Smagen af græskar’ gennemgår 20 af de mest velsmagende danske græskar sorter, giver råd om dyrkning og anvendelse og en række opskrifter til inspiration. Et par halloween-ideer indgår også. Der er mange grunde til at spise græskar og til at gastronomer nu anvender de forskellige græskarsorter i madlavningen. Læs om Smagen af græskar. Bogens ISBN er 9788793159044, køb den her SMAGEN AF GRÆSKAR gennemgår 20 af de mest velsmagende danske græskar sorter, giver råd om dyrkning og anvendelse og en række opskrifter til inspiration. Forfatter: Maren Korsgaard, Titel: Smagen af GRÆSKAR, Pris: 152,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Indbundet Smagen Af Græskar bog: – Sorter der smagerMaren Korsgaard, ekspert i frugt og bær og forsker på Pometet, gennemgår de mange græskar-sorter, der ka.

Denne bog omhandler græskars smag, sundhed, brug og historie. Halloween er efterhånden også blevet en dansk tradition og på denne tid oversvømmes landet af græskar i alle størrelser og farver. Men græskar kan også spises. Har du også en passion for græskar,. Smagen af rabarber. Er du, ligesom jeg, begejstret for rabarber og deres syrlige smag, så kan jeg varmt anbefale.

Smagen af græskar

Leave a Reply