Smagen af jul

Sprog: Dansk
Sideantal: 97
Udgivet: 21-10-2015
ISBN10: 8717045509
ISBN-13: 9788717045507
Forlag: Nyt Nordisk Forlag

Bogen går helt tæt på julens dufte og smagenbsp; Læs den; og få tips til at få maden til at smage; så englene synger; og masser af viden om videnskaben bag.Traditioner og traditionelle måltider er nogle af de oplevelser; som er stærkest til at vække erindringer. Duften og smagen af en ret kan på ingen tid bringe os tilbage i vores bedstemoders køkken og minde os om mennesker og begivenheder; som vi troede; vi havde glemt for længst. Julen og julens måltider er nok de bedste eksempler; og det gælder på tværs af alderstrin og sociale skel.Tænk på den krydrede lugt af brunkager og gløgg; den aromatiske duft af tændte stearinlys og selve juletræet; duften af den stegte and; smagen af den brune sovs og de brunede kartofler; og tænk på mundfølelsen af risalamande. Alle disse sanseindtryk skal helst være præcis; som vi husker dem fra tidligere; ellers bliver det ikke jul.I denne bog har en kok og en videnskabsmand sammen lavet forberedelser til julen; så dufte og smage af mad og drikke bliver; som vi alle forventer. Her kan du få opskrifter på; hvordan du fx tilbereder det perfekte sprøde andeskind; den mest velsmagende brune sovs; den balancerede sursøde rødkål og den rette tekstur af risalamanden. Samtidig kan du blive klogere på; hvorfor smagen; lugten og mundfølelsen bliver; som den gør.

Målet med Smagen af Danmark er at forbedre små fødevareproducenters muligheder for innovation og vækst via en fælles platform for samarbejde og.

Ditte M. Hansen. Livsnyder, madøre og fan af de skrå brædder, skæve udstillinger, Batman og lange ture med LoveCopenhagens maskot, bulldoggen Chloé. Det er nemt at dyrke de planter, der smager af lakrids, nemlig anis, estragon, kørvel, anisisop, fennikel og fennikelfrø. Se hvordan du dyrker dem.

Vitello Tonnato er en meget lækker Italiensk ret, der oser af forår og sommer. Retten består af kalvekød skåret i tynde skiver med en tunsauce henover. Brug af cookies Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.

Klik og læs mere Et væld af 1000 ideer til jul f.eks. juledekoration, kalendergaver, julekort, julepynt, juletraditioner mm. New York er en verden for sig. En gigantisk by med utallige muligheder og et fascinerende kludetæppe af kulturer. Og én af verdens mest betydningsfulde byer Græskarsuppe er en af efterårssæsonens klassikere, denne græskar-spelt-supper skiller sig dog ud med sine mættende speltkerner. Bliv en bedre bager ved at kende forskel på de forskellige typer af hævemidler. Få også de essentielle råd til æltning, hævning og bagning af brød. Chokoladejulekalender – Søde mælke chokolade tæller dage ned til jul. Vi tæller ned til julen 2017, NU begynder det…. find din.

Smagen af jul

Leave a Reply