Solen - mit hjerte

Sprog: Dansk
Sideantal: 126
Udgivet: 31-10-2012
ISBN10: 8792542271
ISBN-13: 9788792542274
Forlag: Forlaget Mindspace

Fredsaktivist, digter, forsker og zenmester Thich Nhat Hanh inviterer os til at byde Solen mit hjerte velkommen som en ven, man kan have med overalt.

I et simpelt og indlevende sprog viser forfatteren, hvordan begivenheder og genstande i hverdagen og buddhistisk psykologi kan føre til varme og visdom.

Man kan vende tilbage til Solen mit hjerte igen og igen og få glæde af bogens blide vejledning og følgeskab på rejsen fra mindfulness til indsigt.

9/9/2014 · DU ER SOLEN I MIT HJERTE (Kai Rosenberg/ Osvald Helmuth, Flemming Geill) Cumaen. Loading. Dit hjerte er i fare,. 5/11/1988 · Solen mit hjerte – refleksioner over mindfulness, koncentration og indsigt has 407 ratings and 41 reviews. Hoại said: Quyển này phức tạp và vĩ.

Listen to ‘Du Er Solen I Mit Hjerte’ by Frits Helmuth.

Discover song lyrics from your favorite artists and albums on Shazam! Læs om Solen – mit hjerte – reflektioner over mindfulness, koncentration og indsigt. Udgivet af Forlaget Mindspace. Bogens ISBN er 9788792542274, køb den her Læs om bogen Solen mit hjerte eller køb den hos Liveboox.com. bogens ISBN er 9788792542274 You look like someone who appreciates good music. Listen to all your favourite artists on any device for free or try the Premium trial. Play on Spotify Læs Solen mit hjerte – refleksioner over mindfulness koncentration og indsigt af Thich Nhat Hanh, ISBN (trykt bog) 978-87-92542-27-4, pris: 158 kr.

I Solen mit hjerte trækker Thich Nhat Hanh på personlige erfaringer og moderne videnskab og filosofi for at føre læseren mod en dybere værdsættelse af tilværelsen. Fredsaktivist, digter, forsker og zenmester Thich Nhat Hanh inviterer os til at byde Solen mit hjerte velkommen som en ven, man kan have med overalt. I et simpelt og. Køb ‘Solen mit hjerte’ bog nu. Fredsaktivist, digter, forsker og zenmester Thich Nhat Hanh inviterer os til at byde Solen mit hjerte velkommen som en ven,

Solen – mit hjerte

Leave a Reply